Image of John Ortiz

John Ortiz

John Ortiz (born November 21, 1969) is an American actor and Artistic Director/Co-Founder of LAByrinth Theater Company. Description above from the Wikipedia article John Ortiz, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 23, 1968 In Brooklyn, New York, U.S.
Всего фильмов:
42
Впервые появился:
В movie Fast & Furious
Последний проект:
movie Репродукция 2018-08-24
Фильмы онлайн
Poster of Хитмэн
Poster of Полиция Майами: Отдел нравов
Poster of Disney Channel Games 2006
Poster of Before Night Falls
Фильмография
Фильмы Fast & Furious Campos 2019
Фильмы Репродукция Jones 2018-08-24
Series Melankolia Hector 2018-02-13
Фильмы Конг: Остров черепа Victor Neives 2017-03-08
Фильмы Собачья жизнь Carlos 2017-01-19
Фильмы A Woman, a Part Isaac Jones 2017-03-22
Фильмы Уйти красиво Jesus 2017-04-06
Фильмы И грянул шторм Wallace Quirey 2016-02-04
Фильмы Стив Джобс Joel Pforzheimer 2015-11-12
Фильмы Кибер Henry Pollack 2015-01-13
Series Rake Ben Leon 2014-01-23
Фильмы Чавес Eli Ordonez 2014-03-28
Фильмы Общак Detective Torres 2014-09-12
Фильмы Форсаж 6 Braga 2013-05-21
Series Luck 2012-01-29
Фильмы Мой парень – псих Ronnie 2012-09-08
Фильмы Silver Linings Playbook Ronnie 2012-12-25
Фильмы Игра John 2011-05-15
Фильмы Джек отправляется в плаванье Clyde 2010-09-23
Фильмы Форсаж 4 Ramon Campos 2009-04-02
Фильмы Джонни Д. Phil D'Andrea 2009-07-01
Фильмы Гордость и слава Ruben Santiago 2008-09-09
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Фильмы Гангстер Javier J. Rivera 2007-11-02
Фильмы Чужие против Хищника: Реквием Sheriff Eddie Morales 2007-12-25
Series Disney Channel Games 2006 Mr. Temple 2006-06-10
Фильмы Певец Willie Colon 2006-09-12
Фильмы Полиция Майами: Отдел нравов Jose Yero 2006-07-27
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Фильмы Sleepover Carlos Tavares 2004-07-09
Фильмы Наркобарон Octavio Ruiz 2002-01-14
Series Убойная служба Ruben Somarriba 2001-03-14
Фильмы Before Night Falls Juan Abreu 2000-09-03
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Side Streets Ramon Yanes 1998-09-05
Фильмы Амистад Montes 1997-12-03
Фильмы Riot Ciaco 1997-04-27
Series Lush Life Nelson 'Margarita' Marquez 1996-09-09
Фильмы Выкуп Roberto 1996-11-08
Фильмы Путь Карлито Guarijo 1993-11-10
Фильмы Carlito's Way Guajiro 1993-11-12
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13