Image of Bill Pullman

Bill Pullman

From Wikipedia, the free encyclopedia. William James "Bill" Pullman (born December 17, 1953) is an American film, television, and stage actor. Pullman made his film debut in the supporting role of Earl Mott in the 1986 film Ruthless People. He has since gone on to star in other films, including Spaceballs, Independence Day, Lost Highway, Casper and Scary Movie 4. He has starred in a number of plays and is also a Jury Member for Filmaka. Description above from the Wikipedia article Bill Pullman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 17, 1953 In Hornell, New York, U.S.A.
Всего фильмов:
91
Впервые появился:
В movie Spaceballs
Последний проект:
movie Великий уравнитель 2 2018-07-19
Фильмы онлайн
Poster of Revelations
Poster of Пока ты спал
Poster of Indien - der Film
Poster of Соммерсби
Фильмография
Series Bolji život Bryan Denton 2020
Series Τρεις στο γύρο Callum Crane 2020
Series Ang Panday Henry Hale 2020
Фильмы Spaceballs Lone Starr 2019
Фильмы Великий уравнитель 2 Brian Plummer 2018-07-19
Фильмы A Thousand Junkies 2017-07-24
Фильмы Баллада о Лефти Брауне Lefty Brown 2017-12-15
Фильмы Битва полов 2017-12-07
Series Грешница Harry Ambrose 2017-08-02
Фильмы Trouble Ben 2017-06-08
Фильмы День независимости: Возрождение President Whitmore 2016-06-23
Фильмы Спаситель природы Jerry Turley 2016-09-09
Фильмы Ультраамериканцы Krueger 2015-09-02
Фильмы Великий уравнитель Brian Plummer 2014-09-24
Фильмы Цимбелин Sicilius Leonatus 2014-09-03
Фильмы Красное небо John Webster 2014-03-12
Фильмы Неверующие Himself 2013-12-13
Series Swamp Murders Kent 2013-06-05
Фильмы May in the Summer Edward 2013-01-17
Фильмы Охотники за фруктами Himself 2012-11-23
Фильмы Давай, до свидания! Lenny 2012-04-24
Series 1600 Penn President Dale Gilchrist 2012-12-17
Фильмы Kingdom Come Himself 2011-01-01
Фильмы Innocent Rusty Sabich 2011-11-29
Фильмы Слишком крут для неудачи Jamie Dimon 2011-05-22
Фильмы Убийца внутри меня Billy Boy Walker 2010-02-19
Фильмы Пикок Edmund French 2010-04-20
Фильмы Rio Sex Comedy William 2010-09-16
Фильмы Your Name Here William J. Frick 2008-06-13
Фильмы Шоковый эффект Jim Barrett 2008-08-06
Фильмы Наблюдение Sam Hallaway 2008-02-08
Фильмы Сын нобелевского лауреата Det. Max Mariner 2007-04-28
Фильмы Убей меня Dave 2007-02-09
Фильмы Вскрытие пришельца Morgan Banner 2006-04-07
Series Торчвуд Oswald Danes 2006-10-22
Фильмы Revelations Dr. Richard Massey 2005-04-13
Фильмы Spaceballs: The Documentary Himself 2005-05-05
Фильмы Тигриный рейс Gary Dolan 2005-03-06
Фильмы Дорогая Венди Krugsby 2005-02-04
Фильмы Проклятие Peter Kirk 2004-10-22
Фильмы Rick Rick O'Lette 2003-01-01
Фильмы 29 Palms The Ticket Clerk 2002-07-29
Фильмы Игби идет ко дну Jason Slocumb 2002-09-13
Фильмы Ignition Conor Gallagher 2002-01-17
Series Night Visions Unknown 2001-07-12
Фильмы Титан: После гибели Земли Captain Korso 2000-06-16
Фильмы The Virginian The Virginian 2000-01-09
Фильмы Счастливые номера Detective Pat Lakewood 2000-10-27
Фильмы Spy Games Harry Howe / Ernie Halliday 1999-09-10
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Разрушенный дворец Hank Greene 1999-08-13
Фильмы Zero Effect Daryl Zero 1998-01-30
Фильмы Шоссе в Никуда Fred Madison 1997-01-15
Фильмы Pretty as a Picture: The Art of David Lynch Himself 1997-10-14
Фильмы The End of Violence Mike Max 1997-05-11
Фильмы Господин Ошибка Whitman Crawford 1996-02-16
Фильмы Mistrial Steve Donohue 1996-11-02
Фильмы Independence Day President Thomas J. Whitmore 1996-07-03
Фильмы День независимости President Thomas J. Whitmore 1996-06-25
Фильмы Каспер Dr. James Harvey 1995-05-26
Фильмы Пока ты спал Jack Callaghan 1995-04-21
Фильмы Услуга Peter 1994-04-29
Фильмы Последнее соблазнение Clay Gregory 1994-05-26
Фильмы Unknown Ed Masterson 1994-06-24
Series Диагноз: Убийство Construction Site Foreman 1993-10-29
Фильмы Indien - der Film Dr. Richard Massey 1993-10-07
Фильмы Соммерсби Orin Meecham 1993-02-05
Фильмы Sleepless in Seattle Walter 1993-06-25
Фильмы Неспящие в Сиэтле Walter 1993-06-24
Фильмы Готова на всё Andy Sarafian 1993-09-29
Фильмы Nervous Ticks York Daley 1992-03-01
Фильмы Одиночки Dr. Jeffrey Jamison 1992-09-18
Фильмы Их собственная лига Bob Hinson 1992-07-01
Фильмы Crazy in Love Nick Symonds 1992-08-10
Фильмы Going Under Biff Banner 1991-08-23
Series Baby Talk Jack Wells 1991-03-08
Фильмы Liebestraum Paul Kessler 1991-09-13
Фильмы Мертвый мозг Dr. Rex Martin 1990-01-16
Фильмы Bright Angel Bob 1990-11-01
Фильмы Братья-сестры, соперники-соперницы Nicholas Meany 1990-10-26
Фильмы Cold Feet Buck Latham 1989-05-19
Фильмы Турист поневоле Julian 1988-12-23
Фильмы Rocket Gibraltar Crow Black 1988-09-02
Фильмы Змей и радуга Dennis Alan 1988-02-05
Фильмы Космические яйца Lone Starr 1987-06-24
Фильмы Безжалостные люди Earl James Mott 1986-06-26
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Фильмы Годзилла снова нападает Sheldon Moss 1955-04-24
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24