Image of Cliff Curtis

Cliff Curtis

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Clifford Vivian Devon "Cliff" Curtis  (born 27 July 1968) is a New Zealand actor who has had major roles in film, including The Piano, Whale Rider, and Blow, and most recently has appeared in NBC's television series Trauma. He is also co-owner of independent film production company Whenua Films. Curtis, ethnically Māori, has on film portrayed a range of ethnicities, including Latin American and Arab characters. He has appeared as a character actor in many Hollywood films, while in New Zealand he is usually the main star. Description above from the Wikipedia article Cliff Curtis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 27, 1968 In Rotorua, North Island, New Zealand
Всего фильмов:
52
Впервые появился:
В movie Fracture
Последний проект:
movie Аватар 2 2020-12-16
Фильмы онлайн
Poster of Traffic
Poster of Кокаин
Poster of Dream On
Фильмография
Фильмы Аватар 2 Tonowari 2020-12-16
Фильмы Fracture Detective Flores 2019
Фильмы Live Free or Die Hard FBI Deputy Director Miguel Bowman 2019
Фильмы Мег: Монстр глубины 'Mac' 2018-08-09
Фильмы Восставший Yeshua 2016-02-18
Фильмы Последние рыцари Lt. Cortez 2015-04-03
Фильмы Темная лошадка Genesis 2014-07-17
Series Преступные связи Javier Acosta 2014-05-22
Series Пропавший без вести Dax Miller 2012-03-15
Фильмы Тысяча слов Dr. Sinja 2012-03-07
Фильмы Коломбиана Emilio 2011-07-27
Фильмы Повелитель стихий Fire Lord Ozai 2010-06-30
Фильмы The Last Airbender Fire Lord Ozai 2010-07-01
Series Травма Reuben 'Rabbit' Palchuck 2009-09-28
Фильмы Пятое измерение Hook 2009-02-04
Фильмы Переправа Hamid Baraheri 2009-02-10
Фильмы 10 000 лет до н.э. Tic-Tic 2008-02-22
Фильмы Пекло Searle 2007-04-05
Фильмы Перелом Detective Flores 2007-04-20
Фильмы Sunshine Searle 2007-07-27
Фильмы Крепкий орешек 4.0 Bowman 2007-06-20
Фильмы The Fountain Captain Ariel 2006-11-22
Фильмы Королева реки Wiremu 2005-09-12
Фильмы Traffic Adam Kadyrov 2004-01-26
Series Traffic 2004-01-26
Фильмы Spooked Mort Whitman 2004-10-31
Фильмы Fracture Inspector Franklin 2004-09-04
Фильмы Честь имею Travis Manawa 2004-12-12
Series Оперативник Mamooli 2003-09-26
Фильмы Вердикт за деньги Frank Herrera 2003-10-09
Series Шоу Шаппелла Mana 2003-01-22
Фильмы Точка возгорания Mike Camello 2002-06-20
Фильмы Возмещение ущерба Claudio Perrini 2002-05-23
Фильмы Кокаин Pablo Escobar 2001-04-04
Фильмы Тренировочный день Smiley 2001-10-05
Фильмы Мажестик Prince Khalid 2001-12-21
Фильмы Blow Pablo Escobar 2001-04-06
Фильмы Training Day Smiley 2001-10-05
Фильмы Jubilee Billy Williams 2000-04-13
Фильмы Вирус Hiko 1999-01-14
Фильмы Воскрешая мертвецов Cy Coates 1999-10-22
Фильмы Three Kings Amir Abdulah 1999-10-01
Фильмы Свой человек Sheikh Fadlallah 1999-10-28
Фильмы Три короля Amir Abdullah 1999-09-27
Фильмы Шесть дней, семь ночей Kip 1998-06-12
Фильмы Chicken Zeke 1996-04-22
Series Удивительные странствия Геракла Unknown 1995-01-29
Фильмы Рапа Нуи: Потерянный рай Short Ears 1994-09-09
Фильмы Hercules in the Underworld Nessus 1994-11-07
Фильмы Когда-то были воинами Bully 1994-09-02
Фильмы Desperate Remedies Fraser 1993-11-26
Series Dream On Porourangi 1990-07-08