Image of Antonio Sabàto, Jr.

Antonio Sabàto, Jr.

From Wikipedia, the free encyclopedia. Antonio Sabàto, Jr. (born February 29, 1972) is an American actor and model. Born in Italy and raised in the U.S., Sabàto first became known as a Calvin Klein model and for his role on the soap opera General Hospital. He continued appearing in films and television series throughout the 1990s and 2000s.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 29, 1972 In Rome - Lazio - Italy
Всего фильмов:
55
Впервые появился:
В movie One Nation Under God
Последний проект:
movie Inspired to Kill 2017-01-01
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Тайны «Ночного дозора»
Poster of Дурнушка
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Фильмография
Фильмы One Nation Under God Senator Viera 2019
Фильмы Inspired to Kill Paul 2017-01-01
Series Game Two Greg Vlasi 2016-11-18
Series WWE NXT Henry 2010-02-23
Фильмы Bad Girl Island Michael 2009-01-01
Series Касл Ramon Russo 2009-03-08
Series My Antonio 2009-08-16
Фильмы Принцесса Марса John Carter 2009-12-29
Фильмы Ghost Voyage Michael 2008-01-26
Series Celebrity Circus 2008-06-11
Series The Wendy Williams Show Unknown 2008-07-14
Фильмы Deadly Skies Richard Donovan 2007-05-26
Series Клеймор Dan Oliver 2007-04-03
Фильмы Destination: Infestation Ethan Hart 2007-07-02
Фильмы Тайны «Ночного дозора» Unknown 2007-09-06
Series General Hospital: Night Shift 2007-07-12
Фильмы Crash Landing Major John Masters 2006-07-11
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Дурнушка Unknown 2006-09-28
Series Jane Doe Unknown 2005-01-21
Фильмы Джейн Доу: Любовь до гроба Joey Angelini 2005-03-11
Series But Can They Sing? 2005-10-30
Series Джоуи Unknown 2004-09-09
Series В прямом эфире с Райаном Сикрестом Unknown 2004-01-01
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Фильмы Обратитесь к Джейн Timothy Rommelly 2003-08-16
Фильмы Bugs Matt Pollack 2003-09-06
Фильмы Testosterone Pablo Alesandro 2003-09-11
Фильмы Dead Above Ground Sgt. Dan DeSousa 2002-01-01
Фильмы Hyper Sonic Grant Irvine 2002-01-22
Series Half & Half Unknown 2002-09-23
Фильмы Seconds to Spare Paul Blake 2002-05-01
Series Pet Star Unknown 2002-08-09
Фильмы Shark Hunter 2001-10-01
Фильмы Longshot Tommy Sutton 2001-10-25
Фильмы The Chaos Factor Jack Poynt 2000-01-01
Фильмы База 2 Sgt. Hawks 2000-12-08
Series Rove Unknown 1999-09-22
Фильмы Fatal Error 1999-03-28
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Фильмы Crossing Paths Jeremy Bonner 1998-03-27
Фильмы Большое дело Vince 1998-04-24
Фильмы High Voltage Johnny Clay 1997-01-01
Фильмы Собственность дьявола Unknown 1997-03-12
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Фильмы Thrill Jack Colson 1996-05-20
Фильмы Code Name: Wolverine Harry Gordini 1996-12-03
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Series Earth 2 Alonzo Solace 1994-11-06
Фильмы Jailbreakers Tony 1994-09-08
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08
Фильмы Arizona Road Emiliano 1991-05-24
Фильмы Karate Rock Kevin Foster 1990-12-01
Фильмы Инопланетное рагу 1987-12-01
Фильмы Побег из Бронкса Dablone / Toblerone 1983-09-02