Image of Susan Sarandon

Susan Sarandon

From Wikipedia, the free encyclopedia. Susan Abigail Sarandon (born October 4, 1946) is an American actress. She has worked in films and television since 1969, and won an Academy Award for Best Actress for her performance in the 1995 film Dead Man Walking. She had also been nominated for the award for four films before that and has received other recognition for her work. She is also noted for her social and political activism for a variety of liberal causes.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 4, 1946 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
154
Впервые появился:
В series Unbeatable 2
Последний проект:
series Casa Vianello 2019
Фильмы онлайн
Poster of Спаси меня
Poster of Дневное шоу с Тревором Ноем
Poster of Друзья
Poster of Симпсоны
Фильмография
Фильмы The Big Shoe 2019
Series Casa Vianello Herself 2019
Series Fred Basset Ann 2019
Series Unbeatable 2 Aretha Tomalin 2019
Фильмы Гадюшник Helen 2018-10-26
Фильмы The Death & Life of John F. Donovan Grace Donovan 2018-12-31
Фильмы СПАРК. Герой Вселенной Bananny (voice) 2017-04-14
Series Вражда Bette Davis 2017-03-05
Фильмы Очень плохие мамочки 2 Isis Dunkler 2017-11-01
Фильмы Образцовый самец 2 Susan Sarandon 2016-02-06
Фильмы Три поколения Dolly 2016-02-11
Фильмы День матери Millie 2016-05-06
Фильмы Мама-прилипала Marnie Minervini 2016-04-05
Фильмы Ace the Case: Manhattan Mystery Detective Dottie Wheel 2016-08-26
Фильмы Единство Herself - Narrator (voice) 2015-08-12
Фильмы The Secret Life of Marilyn Monroe Gladys Mortenson 2015-05-30
Фильмы Прошлое - забавная зверюшка Herself 2014-06-15
Фильмы Призвание Hazel Micallef 2014-08-05
Фильмы Тэмми Pearl 2014-07-02
Фильмы Мое лето пинг-понга Randi Jammer 2014-06-06
Фильмы Стукач Joanne Keeghan 2013-02-21
Фильмы Последний из Робин Гудов Florence Aadland 2013-09-06
Фильмы Большая свадьба Bebe McBride 2013-04-25
Series 恋愛ニート~忘れた恋のはじめ方 Ginny 2012-01-20
Фильмы Cloud Atlas Madame Horrox / Older Ursula / Yusouf Suleiman / Abbess 2012-10-26
Фильмы Папа-досвидос Mary McGarricle 2012-06-14
Фильмы Робот и Фрэнк Jennifer 2012-08-16
Фильмы Порочная страсть Ellen Miller 2012-09-14
Фильмы How to Make Money Selling Drugs Herself 2012-09-07
Фильмы Грязные игры Sharon Solarz 2012-09-06
Фильмы Облачный атлас Madame Horrox / Older Ursula / Yusouf Suleiman / Abbess 2012-10-26
Фильмы Islamic Art: Mirror of the Invisible World Narrator 2011-06-01
Фильмы Борьба за ваше право Mother 2011-04-22
Фильмы Джефф, живущий дома Sharon 2011-09-13
Фильмы Пикок Fanny Crill 2010-04-20
Фильмы Уолл Стрит: Деньги не спят Sylvia Moore 2010-09-02
Фильмы Вы не знаете Джека Janet Good 2010-04-14
Фильмы The Lovely Bones Grandma Lynn 2010-01-15
Фильмы Самый лучший Grace Brewer 2009-01-17
Фильмы Травка Daisy Kincaid 2009-09-13
Фильмы Сексоголик Nancy 2009-09-07
Фильмы A War in Hollywood 2009-10-16
Series Прямой эфир из пятой студии Unknown 2009-09-14
Фильмы Милые кости Grandma Lynn 2009-12-26
Фильмы Эмоциональная арифметика Melanie Lansing Winters 2008-04-18
Фильмы Рэйчел выходит замуж 2008-10-03
Фильмы Middle of Nowhere Rhonda Berry 2008-09-06
Фильмы Спиди гонщик Mom Racer 2008-05-09
Series The Dame Edna Treatment Unknown 2007-03-17
Фильмы Мистер Простофиля Beverly Farley 2007-09-14
Фильмы Enchanted Queen Narissa 2007-11-21
Фильмы В долине Эла Joan Deerfield 2007-08-31
Фильмы Зачарованная Queen Narissa 2007-11-20
Series M.E.T.R.O. – Ein Team auf Leben und Tod Rose Harrison 2006-01-18
Фильмы The Exonerated Sunny Jacobs 2006-03-06
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Фильмы Бернард и Дорис Doris Duke 2006-09-01
Фильмы Одержимость Sophie Hartley 2006-04-18
Фильмы 48 Shades Unknown 2006-08-31
Фильмы Stardust: The Bette Davis Story Narrator 2006-05-02
Series Hi-Jinks Unknown 2005-08-02
Фильмы No Entry Unknown 2005-08-26
Фильмы O Coronel e o Lobisomem Unknown 2005-10-01
Фильмы The Peace! Herself 2005-09-20
Series The Tyra Banks Show Unknown 2005-09-12
Фильмы Любовь и сигареты Kitty 2005-09-13
Фильмы Элизабеттаун Hollie Baylor 2005-10-06
Series Спаси меня Unknown 2004-07-21
Фильмы Красавчик Алфи, или Чего хотят мужчины Liz 2004-10-22
Фильмы Давайте потанцуем Beverly Clark 2004-10-15
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Фильмы Thelma & Louise: The Last Journey Herself 2003-02-04
Фильмы The Nazi Officer's Wife Narrator (voice) 2003-03-30
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Ice Bound - A Woman's Survival at the South Pole Dr. Jerri Nielsen 2003-05-20
Фильмы Дети Дюны Princess Wensicia Corrino 2003-03-25
Series Дети Дюны Princess Wensicia 2003-03-16
Фильмы Bull Durham: Between the Lines Interviewee 2002-04-02
Фильмы Игби идет ко дну Mimi Slocumb 2002-09-13
Series Värsta språket 2002-10-31
Фильмы Сестры Бэнгер Lavinia 2002-09-20
Фильмы Миля лунного света Jojo Floss 2002-09-09
Фильмы The Concert for New York City 2001-10-20
Series Murder in Mind Annie Savoy 2001-04-22
Фильмы Rudyland Narrator (voice) 2001-08-10
Фильмы Кошки против собак Ivy(voice) 2001-07-04
Фильмы The Shaman's Apprentice Narrator (voice) 2001-05-27
Фильмы Joe Gould's Secret Alice Neel 2000-01-21
Фильмы Карапузы в Париже Coco LaBouche (voice) 2000-09-14
Series Дюна 2000-12-03
Фильмы Light Keeps Me Company Herself - Interviewee 2000-08-26
Фильмы This Is What Democracy Looks Like Narrator (voice) 2000-10-12
Фильмы Our Friend, Martin Mrs. Clark 1999-01-12
Фильмы Earthly Possessions Charlotte Emory 1999-03-20
Фильмы Cradle Will Rock Margherita Sarfatti 1999-12-10
Фильмы Happy, Texas Unknown 1999-12-03
Фильмы Где угодно, только не здесь Adele August 1999-11-12
Series Barmy Aunt Boomerang Rose 1999-09-16
Series Where Are They Now? Unknown 1999-06-07
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Series CD: Великобритания Michaela Odone 1998-08-29
Фильмы Illuminata Celimene 1998-05-21
Фильмы Мачеха Jackie Harrison 1998-12-25
Фильмы Twilight Catherine Ames 1998-03-06
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Джеймс и гигантский персик Miss Spider (voice) 1996-04-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Фильмы Мертвец идет Sister Helen Prejean 1995-12-29
Фильмы School of the Americas Assassins Narrator 1994-01-01
Фильмы Клиент Reggie Love 1994-07-20
Фильмы Safe Passage Margaret "Mag" Singer 1994-12-01
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Фильмы Маленькие Женщины Mrs. Abigail "Marmee" March 1994-12-21
Series Друзья Unknown 1994-09-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы Игрок Herself 1992-04-03
Фильмы Боб Робертс Tawna Titan 1992-09-04
Фильмы Тельма и Луиза Louise Elizabeth Sawyer 1991-05-24
Фильмы Белый дворец Nora Baker 1990-10-19
Фильмы Январский человек Christine Starkey 1989-01-13
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Фильмы A Dry White Season Melanie Bruwer 1989-01-01
Фильмы Sweet Hearts Dance Sandra Boon 1988-09-23
Фильмы Иствикские ведьмы Jane Spofford 1987-06-12
Фильмы Women of Valor Col. Margaret Ann Jessup 1986-11-23
Фильмы A.D. Livilla 1985-03-31
Фильмы Compromising Positions Judith Singer 1985-08-30
Фильмы Mussolini and I Edda Mussolini Ciano 1985-04-14
Series A.D. Livilla 1985-03-31
Фильмы The Buddy System Emily 1984-05-04
Фильмы Голод Dr. Sarah Roberts 1983-04-29
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Фильмы Who Am I This Time? Helene Shaw 1982-02-02
Фильмы Loving Couples Stephanie Beck 1980-10-24
Фильмы Атлантик-Сити Sally 1980-09-02
Фильмы Something Short of Paradise Madeline Ross 1979-09-14
Фильмы Прелестное дитя Hattie 1978-04-05
Фильмы Checkered Flag or Crash C.C. Wainwright 1977-01-01
Фильмы Другая сторона полуночи Catherine Alexander Douglas 1977-06-08
Фильмы Dragonfly Chloe 1976-03-01
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Фильмы Великий Уолдо Пеппер Mary Beth 1975-03-13
Фильмы Шоу ужасов Рокки Хоррора Janet Weiss 1975-08-14
Фильмы F. Scott Fitzgerald and the Last of the Belles Ailie Calhoun 1974-01-07
Фильмы Lovin' Molly Sarah 1974-04-14
Series Новая звезда Narrator 1974-03-03
Фильмы The Apprentice Elizabeth Hawkins 1971-09-10
Фильмы Lady Liberty Sally 1971-01-01
Фильмы Joe Melissa Compton 1970-07-15
Series A World Apart 1970-03-30
Series Главный госпиталь Peggy Grant 1963-04-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Search for Tomorrow 1951-09-03