Image of André Hennicke

André Hennicke

André Hennicke (born September 21, 1959) is a German actor. Hennicke was born in Johanngeorgenstadt in Saxony. He was awarded a German television award for his work in Toter Mann in 2002. He has appeared in the 2004 film Downfall as SS General Wilhelm Mohnke, 2005's Sophie Scholl – The Final Days as infamous Nazi judge Roland Freisler, and the 2005 docudrama Speer und Er as Nazi leader Rudolf Hess. Description above from the Wikipedia article André Hennicke, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 21, 1959 In Johanngeorgenstadt, East Germany [now Johanngeorgenstadt, Saxony, Germany]
Всего фильмов:
62
Впервые появился:
В movie Blind Alley 1939-05-11
Последний проект:
movie Опасное предложение 2016-04-01
Фильмы онлайн
Poster of Bankraub für Anfänger
Poster of Опасный метод
Poster of Пандорум
Poster of Doppeltes Dreieck
Фильмография
Фильмы Опасное предложение Torsten Gütschow 2016-04-01
Фильмы Meine Tochter Anne Frank Hermann van Pels 2015-02-18
Фильмы Виктория Andi 2015-06-11
Фильмы Die Spiegel-Affäre Josef Augstein 2014-05-02
Фильмы Чудеса Adrian 2014-05-22
Фильмы Азбука смерти 2 Klaus (Segment "Roulette") 2014-10-02
Фильмы Harms Wettke 2014-06-12
Фильмы Der Teufel mit den drei goldenen Haaren 2013-12-26
Фильмы Deckname Luna BND-Agent Bruhns 2012-01-01
Фильмы Spreewaldkrimi – Eine tödliche Legende Alexander Stein 2012-09-30
Фильмы World Without End Joby 2012-01-01
Фильмы Bankraub für Anfänger Victor 2012-04-10
Фильмы Die Vermissten Lothar 2012-05-10
Фильмы Театр абсурда Axel 2011-07-15
Фильмы Опасный метод Professor Eugen Bleuler 2011-09-30
Фильмы Die Schatten, die dich holen Kurt Matzinger 2011-10-06
Фильмы Der Eisenhans Schwarzer Ritter 2011-12-24
Фильмы Комната страха №205 Urban 2011-12-02
Фильмы Die Auflehnung Willy Wittmann 2010-04-28
Фильмы Генрих 4 Наваррский Biron 2010-03-11
Фильмы Shqiptari Apotheker 2010-06-28
Series Lasko – Die Faust Gottes 2009-06-18
Фильмы Графиня Andreas Berthoni 2009-02-09
Фильмы Mitte Ende August Friedrich 2009-02-08
Фильмы Эффи Брист Wüllersdorf 2009-06-25
Фильмы Пандорум Hunter Leader 2009-09-25
Фильмы Faktor 8 – Der Tag ist gekommen Peter Brandt 2009-10-04
Фильмы Romeo und Jutta Horst Peuckert 2009-09-02
Фильмы Пандорум Hunter Leader 2009-09-08
Фильмы Die Entbehrlichen Jürgen Weiss 2009-10-31
Фильмы Jerichow Leon 2008-01-01
Фильмы Das Wunder von Berlin Heinrich Wolf 2008-01-26
Фильмы Молодость без молодости Dr. Josef Rudolf 2007-10-26
Фильмы In memoria di me Father Superior 2007-02-24
Фильмы Eduart Christoph 2007-03-08
Series GSG 9 - Ihr Einsatz ist ihr Leben Thomas Anhoff 2007-03-08
Фильмы Verschleppt - Kein Weg zurück Dietmar Kreuzer 2006-07-20
Фильмы Der freie Wille Sascha 2006-08-23
Фильмы Body Rice Dieter 2006-08-09
Фильмы Tod einer Freundin Alfred Wittmann 2006-11-27
Фильмы Winterreise Friedländer 2006-11-23
Фильмы Downfall General Mohnke 2005-04-08
Фильмы Антитела Gabriel Engel 2005-04-24
Фильмы Speer und er Rudolf Hess 2005-05-08
Фильмы Бункер SS-Brigadeführer Wilhelm Mohnke 2004-09-08
Фильмы Toter Mann Thomas Richter 2002-05-31
Фильмы Invincible Detektiv 2001-01-01
Фильмы Absturz in die Todeszone Müller 2001-12-27
Фильмы Побег из Гулага Willi Bauknecht 2001-12-12
Фильмы Hans im Glück Pferdehändler 1999-04-01
Фильмы Doppeltes Dreieck 1999-10-11
Фильмы Verschollen in Thailand Robert Willhagen 1997-01-01
Series Sperling Wirt 1996-03-02
Фильмы Zwischen Pankow und Zehlendorf Emil Wünsche 1991-11-10
Фильмы Ngon tháp hà nôi Bäcker 1988-04-14
Фильмы Die Schauspielerin Mark Löwenthal 1988-10-12
Series Leo & Liz in Beverly Hills Robert 1986-04-25
Фильмы Junge Leute in der Stadt Robert 1985-01-02
Series Телефон полиции – 110 Ulrich König 1971-06-27
Series Комиссар Шимански Peter Munz 1970-11-29
Series The Flying Nun Richter Dr. Roland Freisler 1967-09-07
Фильмы Blind Alley Unknown 1939-05-11