Image of Fredric Lehne

Fredric Lehne

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Fredric Lehne (also known as Fredric Lane; born 3 February 1959, Buffalo, New York, USA) is an actor who has appeared in over 200 films, mini-series, and television shows as well as many stage productions including works by Shakespeare, Molière and Ibsen on Broadway. He appeared in such films as Con Air, Ordinary People and Being There.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 3, 1959 In Buffalo - New York - USA
Всего фильмов:
72
Впервые появился:
В series おしん
Последний проект:
movie Величайший шоумен 2017-12-25
Фильмы онлайн
Poster of Американская история ужасов
Poster of Касл
Poster of Сверхъестественное
Poster of Остаться в живых
Фильмография
Series おしん Christopher 'Chris' Fairmount, Jr. 2019
Series Hawanem Garden city 2019
Фильмы Величайший шоумен Mr. Hallett 2017-12-25
Фильмы Таллула Russell 2016-01-23
Фильмы Split Dave 2016-04-07
Фильмы Беглец Senator Owens 2015-08-07
Series Кризис General Mark Osborne 2014-03-16
Фильмы Взаперти Agent Rodgers 2013-04-19
Фильмы Тёмный рыцарь: Возрождение легенды Exchange Security Chief 2012-07-16
Series American Horror Story Frank McCann 2011-10-05
Series Американская история ужасов Frank McCann 2011-10-05
Series Angelito: Batang Ama Perry 2011-11-14
Series Обмани меня Unknown 2009-01-21
Series Касл Addison Smith 2009-03-08
Series Элай Стоун Unknown 2008-01-31
Фильмы Half Past Ten Unknown 2008-12-01
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Series Спасите Грейс Unknown 2007-07-23
Фильмы Битва в Сиэтле Unknown 2007-09-07
Series Офицеры Richard Layton 2006-03-01
Series Крадущийся в ночи Unknown 2005-09-29
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Фильмы Dynamite Tom Baxter 2004-11-30
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Светлячок Unknown 2002-09-20
Фильмы Do It for Uncle Manny Tommy (as Fred Lane) 2002-03-23
Series サラリーマン金太郎 Father Kibbler 2001-02-18
Фильмы Octopus 2: River of Fear Walter 2001-12-06
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Фильмы Terror Tract Louis Freemont 2001-06-27
Series Малкольм в центре внимания Unknown 2000-01-09
Фильмы Крепость 2 Gordon 2000-03-02
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Balloon Farm Jake Johnson 1999-03-28
Фильмы Inferno Lt. Sympson 1998-10-29
Фильмы Men in Black INS Agent Janus 1997-07-02
Фильмы Payback Sgt. Brian Kaleen 1997-02-10
Фильмы Two Voices David Anneken 1997-06-16
Фильмы Люди в чёрном INS agent Janus 1997-07-02
Фильмы Воздушная тюрьма Pilot 1997-06-01
Series Параллельные миры Unknown 1995-03-22
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Series Вавилон 5 Unknown 1994-01-26
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Фильмы Секс, ложь, безумие Larry 1993-10-24
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы This Gun for Hire Mather 1991-01-09
Фильмы Deadly Game Osiris 1991-07-10
Series Mancuso, F.B.I. Eddie McMasters 1989-10-13
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Series Wiseguy Unknown 1987-09-16
Фильмы Цельнометаллическая оболочка Unknown 1987-06-26
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Фильмы Вид на убийство Unknown 1985-05-24
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Series Отель Unknown 1983-09-21
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Фильмы The Children Nobody Wanted Tom Butterfield 1981-12-05
Series Skag Unknown 1980-01-06
Фильмы Обыкновенные люди Lazenby 1980-09-19
Фильмы Seizure: The Story of Kathy Morris Patrick Morris 1980-01-09
Фильмы Baby Comes Home Franklin Kramer 1980-10-16
Series In the Beginning Unknown 1978-09-20
Series Как был завоёван Запад Unknown 1976-01-19
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24