Image of Claire Forlani

Claire Forlani

From Wikipedia, the free encyclopedia. Claire Antonia Forlani (born July 1, 1972) is an English actress. Description above from the Wikipedia article Claire Forlani, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 1, 1972 In Twickenham, UK
Всего фильмов:
46
Впервые появился:
В movie Meet Joe Black
Последний проект:
movie Мед в голове 2018-11-30
Фильмы онлайн
Poster of False Witness
Poster of Скала
Poster of Закон и порядок
Poster of Press Gang
Фильмография
Фильмы Meet Joe Black Susan Parrish 2019
Фильмы Мед в голове Head Mistress 2018-11-30
Фильмы Crystal Inferno Brianna Bronson 2017-11-04
Фильмы Ценный груз Karen 2016-07-15
Фильмы Единство Herself - Narrator (voice) 2015-08-12
Фильмы Глаза панды Ann Delussey 2013-11-15
Фильмы Любовь и кухня Kate Templeton 2011-06-07
Фильмы Ice 2020 Jacqueline 2011-01-02
Series Камелот Queen Igraine 2011-02-25
Фильмы Дипломат Pippa Porter 2009-01-11
Series False Witness 2009-01-11
Фильмы Исчезновение Katie 2009-09-11
Фильмы Воспоминания неудачника Ruth Davies 2008-10-17
Фильмы Пиво моим лошадям Annie Streets 2008-08-08
Фильмы Голос из прошлого Victoria Bodeen 2007-02-19
Series Xposé Unknown 2007-04-16
Фильмы Во имя короля: История осады подземелья Solana 2007-11-29
Фильмы Shadows in the Sun Isabella Parish 2005-05-12
Фильмы Хулиганы Shannon Dunham 2005-09-09
Фильмы Возвращение мистера Рипли Cynthia 2005-11-06
Фильмы 아는 여자 Jacqueline 2004-06-25
Фильмы Бобби Джонс: Гений Удара Mary Malone Jones 2004-04-30
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Фильмы The Limit Monica Prince 2004-12-28
Фильмы The Pentagon Papers Patricia Marx 2003-03-09
Фильмы Northfork Mrs. Hadfield 2003-01-01
Фильмы Micktrix Unknown 2003-06-13
Series Viva La Bam Brandi Svenning 2003-10-26
Фильмы Медальон Nicole James 2003-08-15
Фильмы Triggermen Emma Cutler 2002-01-01
Фильмы Опасная правда Alice Poulson 2001-01-12
Фильмы Мальчики и девочки Jennifer Burrows 2000-06-16
Фильмы Magicians Lydia 2000-01-01
Фильмы Таинственные люди Monica 1999-08-06
Фильмы Бэзил Julia Sherwin 1998-07-22
Фильмы Знакомьтесь, Джо Блэк Susan Parrish 1998-11-12
Фильмы Into My Heart Nina 1998-09-09
Фильмы The Last Time I Committed Suicide Joan 1997-06-20
Фильмы Скала Jade Angelou 1996-06-06
Series The Rosie O'Donnell Show 1996-06-10
Фильмы Полицейская академия 7: Миссия в Москве Katrina 1994-06-09
Фильмы J.F.K.: Reckless Youth Ann Cannon 1993-11-21
Фильмы Gypsy Eyes Katarina 1992-01-01
Series Закон и порядок Gina Cardinale 1990-09-13
Series Press Gang Unknown 1989-01-16
Series Dead Head Verity Foe 1986-01-15