Image of Edward Hogg

Edward Hogg

From Wikipedia, the free encyclopedia. Edward Hogg (born 1979) is an English actor, known for portraying Jesco White in White Lightnin' and Stephen Turnbull in Bunny and the Bull. Description above from the Wikipedia article Edward Hogg, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 11, 1979 In Doncaster, Yorkshire, England, UK
Всего фильмов:
18
Впервые появился:
В series Heartbeat 1992-04-10
Последний проект:
series Табу 2017-01-07
Фильмы онлайн
Poster of The Phone Call
Poster of Аноним
Poster of Кролик и бык
Poster of White Lightnin'
Фильмография
Series Табу Michael 'Godders' Godfrey 2017-01-07
Фильмы Taboo 2017-01-07
Series Беовульф Varr 2016-01-03
Фильмы Допинг Frankie Andreu 2015-09-16
Фильмы Убей своих друзей DC Woodham 2015-11-06
Фильмы The Comedian 2013-05-31
Фильмы Мария – королева Шотландии Moray 2013-08-04
Фильмы The Phone Call 2013-10-01
Фильмы Только представь! Sister Maria 2012-04-12
Фильмы Me or the Dog Tom 2011-05-20
Фильмы Isle of Dogs Riley 2011-10-01
Фильмы Аноним Robert Cecil 2011-10-21
Фильмы White Lightnin' Jesco White 2009-01-19
Фильмы Кролик и бык Stephen 2009-11-27
Фильмы Brothers of the Head Chris Dervish 2005-01-01
Фильмы Song of Songs Luke 2005-08-01
Фильмы Nicholas Nickleby Young Mr. Bray 2002-12-27
Series Heartbeat Unknown 1992-04-10