Image of Fred Koehler

Fred Koehler

From Wikipedia, the free encyclopedia Frederick Koehler (born June 16, 1975) is an American actor best known for his role as Chip on Kate & Allie as well as Andrew Schillinger on the HBO drama Oz.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 16, 1975 In Queens - New York City - New York - USA
Всего фильмов:
37
Впервые появился:
В movie Mr. Mom 1983-07-22
Последний проект:
movie Зло внутри 2017-06-13
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Менталист
Poster of 4исла
Poster of Close to Home
Фильмография
Фильмы Зло внутри Dennis 2017-06-13
Фильмы Сфера Kevin 2017-04-27
Фильмы Victor Bobby 2016-09-15
Фильмы Смертельная гонка 3: Ад Lists 2013-01-04
Series Восприятие George aka The Ghost 2012-07-09
Фильмы Смертельная гонка: Франкенштейн жив Lists 2010-11-12
Series Касл Adam Pike 2009-03-08
Фильмы Death Race Lists 2008-08-22
Фильмы Little Chenier Pemon Dupuis 2008-02-29
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Series Saving Grace Unknown 2007-07-23
Series Journeyman Unknown 2007-09-24
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Pepper Dennis Unknown 2006-04-04
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Series Joan of Arcadia Unknown 2003-09-26
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Фильмы Перл Харбор Wounded Sailor 2001-05-21
Series Малкольм в центре внимания Unknown 2000-01-09
Series Bull Unknown 2000-08-15
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Тюрьма «ОZ» Unknown 1997-07-12
Series Homeboys in Outer Space Lists 1996-08-27
Series Профайлер Unknown 1996-09-21
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Фильмы Сталинград Unknown 1993-01-21
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Специалист по съему Richie 1987-09-18
Series Полный дом Unknown 1987-09-22
Series Kate & Allie Charles "Chip" Lowell 1984-03-19
Фильмы Mr. Mom Alex 1983-07-22