Image of Leonard Frey

Leonard Frey

From Wikipedia, the free encyclopedia. Leonard Frey (September 4, 1938 – August 24, 1988) was an American actor. Description above from the Wikipedia article Leonard Frey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 4, 1938 In Brooklyn, New York City, New York
Всего фильмов:
22
Впервые появился:
В series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
movie Мартовские иды 2012-02-16
Фильмы онлайн
Poster of Skag
Poster of Скрипач на крыше
Poster of The Projected Man
Poster of Hallmark Hall of Fame
Фильмография
Фильмы Мартовские иды 2012-02-16
Фильмы Выбор судьбы Unknown 2006-11-22
Фильмы Bride of Boogedy Neil Witherspoon 1987-04-12
Series Mr. Sunshine 1986-03-28
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Фильмы Tattoo Halsey 1981-10-09
Series Skag Unknown 1980-01-06
Фильмы Там, где бродит бизон Desk Clerk 1980-04-25
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Series Охотник Джон Unknown 1979-09-23
Series Eight Is Enough Unknown 1977-03-15
Series Barney Miller Unknown 1975-01-23
Фильмы Shirts/Skins Jerry Axelrod 1973-10-09
Фильмы Скрипач на крыше Motel 1971-11-03
Фильмы The Boys in the Band Harold 1970-03-16
Фильмы Tell Me That You Love Me, Junie Moon Guiles 1970-05-11
Фильмы Волшебный христианин Laurence Faggot 1969-12-12
Series Медицинский центр Unknown 1969-09-24
Фильмы The Projected Man 1966-01-01
Series Миссия невыполнима Unknown 1966-09-17
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24