Image of Deborah Foreman

Deborah Foreman

​From Wikipedia, the free encyclopedia Deborah Lynn Foreman (born October 12, 1962) is an American actress. She is perhaps best known for her starring role in the 1983 movie Valley Girl, as "Julie Richman" acting opposite Nicolas Cage as "Randy". Description above from the Wikipedia Deborah Foreman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 12, 1962 In Montebello, California, USA
Всего фильмов:
19
Впервые появился:
В series Heroes
Последний проект:
series ごくせん 2004-01-06
Фильмы онлайн
Poster of The Marshal
Poster of Destroyer
Poster of Grizzly II: The Concert
Poster of Семейные узы
Фильмография
Series Heroes Casey Meadows 2019
Series ごくせん Muffy / Buffy St. John 2004-01-06
Series The Marshal Unknown 1995-01-31
Фильмы Лунатики: История любви Nancy 1991-01-01
Фильмы Lobster Man from Mars Mary 1989-01-01
Фильмы Закат: Вампиры в изгнании Sandy White 1989-05-18
Фильмы The Experts Jill 1989-01-13
Фильмы Friends, Lovers, & Lunatics Annie 1989-11-10
Фильмы Destroyer Susan Malone 1988-04-01
Фильмы 3:15 Sherry Havilland 1985-01-31
Фильмы Настоящие гении Susan Decker 1985-08-07
Series Секретный агент Макгайвер Unknown 1985-09-29
Series Hot Pursuit Unknown 1984-09-29
Фильмы Grizzly II: The Concert Chrissy Hollister: Park Ranger's Daughter 1983-01-01
Series TV-am Sarah Brightman 1983-02-01
Фильмы Девушка из долины Julie Richman 1983-04-08
Series Ти.Дж. Хукер Unknown 1982-03-13
Фильмы In the Custody of Strangers Karen 1982-05-26
Series Семейные узы Unknown 1982-09-22