Image of Charles Hallahan

Charles Hallahan

From Wikipedia, the free encyclopedia. Charles John Hallahan (July 29, 1943 – November 25, 1997) was an American film, television and stage actor best known for his performances in Going in Style, The Thing, and Dante's Peak. Description above from the Wikipedia article Charles Hallahan, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 29, 1943 In Pennsylvania
Всего фильмов:
49
Впервые появился:
В series Все в семье 1971-01-12
Последний проект:
series December Fever 2004-10-27
Фильмы онлайн
Poster of Закон и порядок
Poster of Margin for Murder
Poster of Nightwing
Poster of Все в семье
Фильмография
Series December Fever Deputy Getz 2004-10-27
Фильмы The Thing: Terror Takes Shape Himself 1998-01-01
Фильмы Ambushed Sheriff Carter 1998-06-20
Фильмы Пик Данте Paul Dreyfus 1997-02-07
Series The Visitor Unknown 1997-09-19
Фильмы Приказано уничтожить General Sarlow 1996-03-15
Фильмы Фанат Coop 1996-08-15
Фильмы Жена богача Detective Dan Fredricks 1996-09-13
Series Almost Perfect Unknown 1995-09-17
Фильмы Jack Reed: A Search for Justice Galvin 1994-04-25
Series Гаргульи Unknown 1994-10-24
Фильмы Тело как улика Dr. McCurdy 1993-01-15
Фильмы Чернокнижник 2: Армагеддон Ethan Larson 1993-05-01
Series Wild Palms Gavin Whitehope 1993-05-16
Фильмы Дэйв Policeman 1993-05-07
Фильмы Wild Palms Gavin Whitehope 1993-05-16
Фильмы Nails Bud Taylor 1992-07-25
Series Jack's Place Unknown 1992-05-26
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Фильмы Cast a Deadly Spell Det. Morris Bradbury 1991-01-01
Series Крылья Unknown 1990-04-19
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Бледный всадник McGill 1985-06-28
Фильмы Зрительный поиск The Coach 1985-02-15
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Kidco Richard Cessna 1984-04-13
Series Охотник Capt. Charles "Charile" Devane 1984-09-18
Фильмы Сумеречная зона Ray (segment "Time Out") 1983-06-24
Фильмы Силквуд Earl Lapin 1983-12-14
Фильмы Нечто Norris 1982-06-25
Фильмы The Thing Vance Norris 1982-06-25
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Riker Unknown 1981-03-14
Series Bret Maverick Unknown 1981-12-01
Фильмы Margin for Murder Pat Chambers 1981-10-15
Фильмы Nightwing Henry 1979-06-22
Series Непридуманные истории Unknown 1979-03-24
Series Охотник Джон Unknown 1979-09-23
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Фильмы Красиво уйти Pete 1979-12-07
Фильмы A Death in Canaan Cpl. Sebastian 1978-03-01
Фильмы Terror Out of the Sky Tibbles Sr. 1978-12-24
Series The Paper Chase 1978-09-09
Series Лу Грант Unknown 1977-09-20
Series Good Times Unknown 1974-02-08
Series Счастливые дни Unknown 1974-01-15
Series Уолтоны Unknown 1972-09-14
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Unknown 1972-09-17
Series Все в семье Unknown 1971-01-12