Image of Judith Scott

Judith Scott

From Wikipedia, the free encyclopedia. Judith Scott (May 1, 1943 – March 15, 2005) was an internationally-renowned American fiber artist. She was a fraternal twin to Joyce Scott, and she was born Deaf and with Down syndrome. She worked at the Creative Growth Art Center in Oakland, California.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 1, 1943 In Fort Bragg - North Carolina - USA
Всего фильмов:
43
Впервые появился:
В series Assalamualaikum Cinta
Последний проект:
movie Бэндслэм 2009-08-06
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Правосудие Декстера
Poster of Close to Home
Poster of Доктор Хаус
Фильмография
Series Assalamualaikum Cinta Sheila 2019
Фильмы Бэндслэм Unknown 2009-08-06
Series Касл Evelyn Montgomery 2009-03-08
Фильмы Перелом Resident 2007-04-20
Фильмы Fracture Resident 2007-04-20
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Правосудие Декстера Unknown 2006-10-01
Series Акула Unknown 2006-09-21
Фильмы Угадай Кто Marilyn Jones 2005-03-25
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Иллюзия полета Estella 2005-09-22
Фильмы Flightplan Estella 2005-09-23
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Фильмы Vera Drake Sister Beecher 2004-10-22
Series Oliver Beene Unknown 2003-03-09
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Фильмы Общество анонимных вампиров Christine 2003-10-28
Series Jake 2.0 2003-09-10
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Шоу Берни Мака Unknown 2001-11-14
Фильмы Мой брат Том Jessica's Mum 2001-11-16
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Series Bull Unknown 2000-08-15
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Virtual Sexuality Sharon the Magician 1999-07-02
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Фильмы Появляется Данстон Nancy 1996-01-12
Фильмы No Contest Nancy Polson 1995-03-02
Фильмы Санта Клаус Susan Perry 1994-11-10
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Строго на юг Unknown 1994-09-22
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Series Between the Lines Unknown 1992-09-04
Фильмы News Hounds 1990-09-02
Фильмы High Hopes Suzi 1988-09-01
Фильмы На последнем дыхании Unknown 1960-03-16