Биография Judith Scott. Все фильмы с участием Judith Scott. 
Image of Judith Scott

Judith Scott

From Wikipedia, the free encyclopedia. Judith Scott (May 1, 1943 – March 15, 2005) was an internationally-renowned American fiber artist. She was a fraternal twin to Joyce Scott, and she was born Deaf and with Down syndrome. She worked at the Creative Growth Art Center in Oakland, California.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 1, 1943 In Fort Bragg - North Carolina - USA
Всего фильмов:
45
Впервые появился:
В movie Flightplan
Последний проект:
series Снегопад 2017-07-05
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Декстер
Poster of Close to Home
Poster of Доктор Хаус
Фильмография
Фильмы Flightplan Estella 2019
Series Assalamualaikum Cinta Sheila 2019
Фильмы Fracture Resident 2019
Series Снегопад Claudia Crane 2017-07-05
Series Касл Evelyn Montgomery 2009-03-08
Фильмы Бэндслэм Unknown 2009-08-06
Фильмы Перелом Resident 2007-04-20
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Декстер Unknown 2006-10-01
Series Акула Unknown 2006-09-21
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Угадай Кто Marilyn Jones 2005-03-25
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Фильмы Vera Drake Sister Beecher 2004-10-22
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Холм одного дерева Unknown 2003-09-23
Series Oliver Beene Unknown 2003-03-09
Series Jake 2.0 2003-09-10
Фильмы Общество анонимных вампиров Christine 2003-10-28
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Шоу Берни Мака Unknown 2001-11-14
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Фильмы Мой брат Том Jessica's Mum 2001-11-16
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Bull Unknown 2000-08-15
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Фильмы Virtual Sexuality Sharon the Magician 1999-07-02
Фильмы Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery Coop 1998-12-13
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Фильмы Появляется Данстон Nancy 1996-01-12
Фильмы No Contest Nancy Polson 1995-03-02
Фильмы Санта Клаус Susan Perry 1994-11-10
Series Строго на юг Unknown 1994-09-22
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Series Between the Lines Unknown 1992-09-04
Фильмы News Hounds 1990-09-02
Фильмы High Hopes Suzi 1988-09-01
Series Face to Face Estella 1959-02-04