Image of Judith Scott

Judith Scott

From Wikipedia, the free encyclopedia. Judith Scott (May 1, 1943 – March 15, 2005) was an internationally-renowned American fiber artist. She was a fraternal twin to Joyce Scott, and she was born Deaf and with Down syndrome. She worked at the Creative Growth Art Center in Oakland, California.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 1, 1943 In Fort Bragg - North Carolina - USA
Всего фильмов:
42
Впервые появился:
В movie Flightplan
Последний проект:
movie Бэндслэм 2009-08-06
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Правосудие Декстера
Poster of Close to Home
Poster of Доктор Хаус
Фильмография
Series Assalamualaikum Cinta Sheila 2018
Фильмы Flightplan Estella 2018
Фильмы Бэндслэм Unknown 2009-08-06
Series Касл Evelyn Montgomery 2009-03-08
Фильмы Перелом Resident 2007-04-20
Фильмы Fracture Resident 2007-04-20
Series Правосудие Декстера Unknown 2006-10-01
Series Акула Unknown 2006-09-21
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Фильмы Угадай Кто Marilyn Jones 2005-03-25
Фильмы Иллюзия полета Estella 2005-09-22
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Vera Drake Sister Beecher 2004-10-22
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Series Oliver Beene Unknown 2003-03-09
Series Холм одного дерева Unknown 2003-09-23
Фильмы Общество анонимных вампиров Christine 2003-10-28
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Шоу Берни Мака Unknown 2001-11-14
Фильмы Мой брат Том Jessica's Mum 2001-11-16
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Bull Unknown 2000-08-15
Фильмы Virtual Sexuality Sharon the Magician 1999-07-02
Series Будь собой Unknown 1999-09-08
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Фильмы Появляется Данстон Nancy 1996-01-12
Фильмы No Contest Nancy Polson 1995-03-02
Series Строго на юг Unknown 1994-09-22
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Between the Lines Unknown 1992-09-04
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Фильмы News Hounds 1990-09-02
Фильмы High Hopes Suzi 1988-09-01
Фильмы Jerry Cotton - Der Tod im roten Jaguar 1968-08-14