Image of Anne Dudek

Anne Dudek

From Wikipedia, the free encyclopedia Anne Louise Dudek (born March 22, 1975 height 5' 10½" (1,79 m)) is an American actress. She is known for her roles as Tiffany Wilson in the 2004 film White Chicks, Dr. Amber Volakis on American television show House, Clare Pettengill on British television show The Book Group, and Francine Hanson in the American television show Mad Men. Early life Dudek was born and raised in Boston, Massachusetts. She attended Northwestern University. Her surname is Slavic and means hoopoe (a type of bird).


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 22, 1975 In Boston - Massachusetts - USA
Всего фильмов:
26
Впервые появился:
В series VH1 Top 20 Video Countdown
Последний проект:
movie Хороший сосед 2016-09-16
Фильмы онлайн
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Less than Perfect
Poster of Зачарованные
Poster of Скорая помощь
Фильмография
Series VH1 Top 20 Video Countdown Tiffany Wilson 2018
Фильмы Хороший сосед Elise 2016-09-16
Фильмы Люди-тени 2013-03-17
Фильмы Santa Switch Linda Ryebeck 2013-12-07
Series Тайные операции Danielle Brooks 2010-07-13
Series Касл Emma Carnes 2009-03-08
Series Безумцы Francine Hanson 2007-07-19
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Большая любовь Unknown 2006-03-12
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series Нашествие Unknown 2005-09-19
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Series Доктор Хаус Dr. Amber Volakis 2004-11-16
Фильмы Запятнанная репутация Lisa Silk 2003-10-29
Series The Book Group Clare Pettengill 2002-04-12
Series Less than Perfect Unknown 2002-10-01
Series Edgemont Lorraine 2001-01-04
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Series Significant Others Meredith 1998-03-11
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Друзья Unknown 1994-09-22
Фильмы К востоку от рая Unknown 1955-03-09