Image of Laurel Holloman

Laurel Holloman

​From Wikipedia, the free encyclopedia Laurel Holloman (born May 23, 1971) is an American actress, best known for her roles as Randy Dean in the 1995 indie film The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, Justine Cooper on Angel, and Tina Kennard on the Showtime series The L Word.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 23, 1971 In Chapel Hill - North Carolina - USA
Всего фильмов:
16
Впервые появился:
В movie The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love 1995-06-16
Последний проект:
series Касл 2009-03-08
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Без следа
Poster of Ангел
Poster of Префонтейн
Фильмография
Series Касл Sandy Allen 2009-03-08
Series Секс в другом городе Tina Kennard 2004-01-18
Фильмы Alone Charlotte 2002-01-01
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильмы The Rising Place Emily Hodge 2001-02-01
Фильмы Осень в Нью-Йорке Unknown 2000-08-11
Фильмы Lush Ashley 'Ash' Van Dyke 1999-01-01
Фильмы Loser Love Lily 1999-01-01
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Фильмы Loving Jezebel 1999-08-03
Фильмы Cherry Evy Sweet 1999-12-10
Фильмы Dying to Belong Shannon 1997-02-24
Фильмы Префонтейн Elaine Finley 1997-01-24
Фильмы The Myth Of Fingerprints Leigh 1997-09-17
Фильмы Ночи в стиле буги Sheryl Lynn 1997-10-07
Фильмы The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love Randy Dean 1995-06-16