Image of Tom Amandes

Tom Amandes

From Wikipedia, the free encyclopedia. Tom Amandes (born March 9, 1959) is an American actor. His best known role to date is that of the role of Dr. Harold "Hal" Abbott on the The WB Drama series Everwood.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 9, 1959 In Richmond - Illinois - USA
Всего фильмов:
37
Впервые появился:
В series This Might Hurt
Последний проект:
movie Saving Lincoln 2013-02-15
Фильмы онлайн
Poster of The Deep End
Poster of Касл
Poster of Частная практика
Poster of Богатые
Фильмография
Series Playboy's Penthouse Bill 2019
Series This Might Hurt Unknown 2019
Фильмы Saving Lincoln Abraham Lincoln 2013-02-15
Фильмы Счастливчик Jonathan 2011-07-15
Series Хорошие парни Unknown 2010-05-19
Series The Deep End Unknown 2010-01-21
Series Иствик Unknown 2009-09-23
Series Касл Aaron Stokes 2009-03-08
Series Элай Стоун Unknown 2008-01-31
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Женский клуб расследований убийств Unknown 2007-10-12
Series Богатые Unknown 2007-03-12
Series Большая любовь Unknown 2006-03-12
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Фильмы 10 грязных поступков Vice Principal Fuchs 2005-08-26
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series Любовь вдовца Dr. Harold Abbott 2002-09-16
Series Король Квинса Unknown 2001-03-26
Series Защитник Unknown 2001-09-25
Фильмы Привидение за работой James Walker 2001-10-20
Фильмы Down Will Come Baby Marcus Garr 1999-05-04
Фильмы Разрушенный дворец Doug Davis 1999-08-13
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Фильмы Billboard Dad Maxwell Tyler 1998-02-06
Series Seven Days Unknown 1998-10-07
Фильмы Second Chances Ben Taylor 1998-01-01
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Журнал мод Unknown 1997-03-04
Фильмы Долгий поцелуй на ночь Hal 1996-10-11
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Series The Pursuit of Happiness 1995-09-19
Фильмы If Someone Had Known Paul Chambers 1995-05-01
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Неприкасаемые 1993-01-11
Series Розанна Unknown 1988-10-18
Фильмы Mad Dog Coll 1961-05-12