Image of Kelly Carlson

Kelly Carlson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kelly Lee Carlson (born February 17, 1976) is an American actress and model. She is best known for her role as Kimber Henry on Nip/Tuck. In 2001 she was listed on Tear Sheet Magazine's 50 Most Beautiful list.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 17, 1976 In Minneapolis - Minnesota - USA
Всего фильмов:
16
Впервые появился:
В series Noriko Show
Последний проект:
movie Джимми 2013-06-04
Фильмы онлайн
Poster of Melrose Place
Poster of Касл
Poster of Друг невесты
Poster of Части тела
Фильмография
Series Noriko Show Lucy 2019
Фильмы Джимми Ellen Mitchell 2013-06-04
Series Касл Ellie Monroe 2009-03-08
Series Melrose Place Unknown 2009-09-08
Фильмы Друг невесты Christie - Wife #6 2008-05-02
Фильмы Break-In Marla 2006-08-13
Series Пригород в огне Pvt. Charlie Soda 2006-04-27
Series Части тела Kimber Henry 2003-07-22
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Любовь вдовца Unknown 2002-09-16
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Небо над Берлином Unknown 1987-05-17
Фильмы Swim Team Whaler 1979-05-02
Series Miss USA Unknown 1965-06-04
Series The Beachcomber Kate Triton 1962-02-20