Image of Lyle Lovett

Lyle Lovett

​From Wikipedia, the free encyclopedia Lyle Pearce Lovett (born November 1, 1957) is an American singer-songwriter and actor. Active since 1980, he has recorded thirteen albums and released 21 singles to date, including his highest entry, the #10 chart hit on the U.S. Billboard Hot Country Songs chart, "Cowboy Man". Lovett has won four Grammy Awards, including Best Male Country Vocal Performance and Best Country Album. It's Not Big It's Large was released in 2007, where it debuted and peaked at #2 on the Top Country Albums chart. A new studio album, Natural Forces, was released on October 20, 2009 by Lost Highway Records.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 1, 1957 In Klein - Texas - USA
Всего фильмов:
29
Впервые появился:
В series Buddy Holly: Listen to Me; The Ultimate Buddy Party
Последний проект:
movie Altman 2014-08-01
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Three Days of Rain
Poster of Крутой парень
Poster of Страх и ненависть в Лас-Вегасе
Фильмография
Series Buddy Holly: Listen to Me; The Ultimate Buddy Party Unknown 2018
Фильмы Altman 2014-08-01
Series Мост Monte P. Flagman 2013-07-10
Фильмы Angels Sing Griffin 2013-10-19
Series Касл Agent Westfield 2009-03-08
Фильмы Three Days of Rain 2007-10-09
Фильмы Слуга государев Unknown 2007-02-20
Фильмы Взлеты и падения: История Дьюи Кокса himself 2007-12-21
Фильмы Lyle Lovett - In Concert Himself 2007-10-29
Series Братья и сёстры Unknown 2006-09-24
Фильмы Be Here to Love Me Himself 2004-09-13
Фильмы Крутой парень Bear Harrison 2002-05-10
Фильмы Full Disclosure 2001-05-15
Фильмы Колесо фортуны Manny Hood 1999-01-22
Фильмы A Tribute To Johnny Cash Performer 1999-06-04
Фильмы Противоположность секса Carl Tippett 1998-05-22
Фильмы Страх и ненависть в Лас-Вегасе Road Person 1998-05-22
Фильмы Fear and Loathing in Las Vegas Road Person 1998-05-22
Series Дарма и Грег Unknown 1997-09-24
Фильмы Высокая мода Clint Lammeraux 1994-12-23
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы Короткий монтаж Andy Bitkower 1993-09-05
Фильмы Игрок Detective DeLongpre 1992-04-03
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Kümo Henriette Wade 1979-08-20
Series Austin City Limits Unknown 1975-01-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18