Image of Liz Vassey

Liz Vassey

From Wikipedia, the free encyclopedia Elizabeth "Liz" Vassey (born August 9, 1972, height 5' 9" (1,75 m)) is an American actress. She is best known for her roles as Emily Ann Sago on All My Children, Captain Liberty in The Tick, and Wendy Simms in CSI: Crime Scene Investigation.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 9, 1972 In Raleigh - North Carolina - USA
Всего фильмов:
35
Впервые появился:
В series Она написала убийство 1984-09-30
Последний проект:
movie Грехопадение 2012-09-21
Фильмы онлайн
Poster of Fantasy Island
Poster of Скорая помощь
Poster of Голова Германа
Poster of Dream On
Фильмография
Фильмы Sexting in Suburbia Rachel Van Cleve 2012-01-14
Фильмы Грехопадение Ann 2012-09-21
Series Касл Monica Wyatt 2009-03-08
Фильмы Братья Гримм 2005-08-26
Фильмы Крутой и цыпочки Maggie Swanson 2005-02-25
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Series Veritas: The Quest Unknown 2003-01-27
Series Вернуть из мертвых Unknown 2003-10-30
Series Push, Nevada Unknown 2002-09-17
Фильмы Погоня за счастьем Renee 2001-01-17
Series The Tick Captain Liberty 2001-11-08
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Бухта Доусона Unknown 1998-01-20
Series Maximum Bob 1998-08-04
Series Fantasy Island Unknown 1998-09-26
Фильмы Принц Египта 1998-12-15
Фильмы Счастливы вместе Unknown 1997-05-17
Series Дарма и Грег Unknown 1997-09-24
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Фильмы The Adventures of Captain Zoom in Outer Space Princess Tyra 1995-12-01
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Danger Theatre Unknown 1993-07-11
Series Диагноз: Убийство Unknown 1993-10-29
Series Любовь и Война Unknown 1992-09-21
Series Bodies of Evidence Unknown 1992-06-18
Series Голова Германа Unknown 1991-09-08
Series Большой ремонт Unknown 1991-09-17
Series Крылья Unknown 1990-04-19
Series Dream On Unknown 1990-07-08
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Series Мёрфи Браун Unknown 1988-11-14
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Series Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30