Биография Roger Ashton-Griffiths. Все фильмы с участием Roger Ashton-Griffiths. 
Image of Roger Ashton-Griffiths

Roger Ashton-Griffiths

From Wikipedia, the free encyclopedia. Roger Ashton-Griffiths (born January 19, 1957) is a British character actor, screenwriter and film director. He graduated from Lancaster University (BMus) and the University of East London (MA Fine Art), and began his career as a singer with English National Opera at the London Coliseum. He has appeared in numerous high-profile films, including Terry Gilliam's The Brothers Grimm and Brazil, A Knight's Tale, Martin Scorsese's Gangs of New York, Roman Polanski's Pirates, Peter Greenaway's The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover and Woody Allen's You Will Meet a Tall Dark Stranger. He has also worked extensively in television, including Margaret and The Tudors (2009). Description above from the Wikipedia article Roger Ashton-Griffiths, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 19, 1957 In Hertfordshire, England, United Kingdom
Всего фильмов:
60
Впервые появился:
В series The Young Ones 1982-11-09
Последний проект:
movie Скрюченный домишко 2017-10-31
Фильмы онлайн
Poster of Принцесса Монако
Poster of Банды Нью-Йорка
Poster of Swept from the Sea
Poster of The Young Ones
Фильмография
Фильмы Taboo 2017-01-07
Series Табу Appleby 2017-01-07
Фильмы Дыши ради нас Chaplain 2017-10-13
Фильмы Смерть Сталина Musician #1 2017-10-20
Фильмы Скрюченный домишко Mr Gaitskill 2017-10-31
Фильмы Лобстер Doctor 2015-07-10
Фильмы The London Firm The Contractor 2015-10-26
Фильмы Принцесса Монако Alfred Hitchcock 2014-05-14
Фильмы Уильям Тёрнер Henry William Pickersgill 2014-10-31
Фильмы Лето в феврале Jory 2013-06-13
Фильмы A Gun for George Mr. Maddock 2011-05-11
Series Игра престолов Mace Tyrell 2011-04-17
Фильмы Ты встретишь таинственного незнакомца Jonathan 2010-05-23
Фильмы Яркая звезда shopkeeper 2009-11-05
Фильмы Хроники мутантов Science Monk 2008-08-07
Фильмы The Passion Syrian Prefect 2008-03-16
Series The Passion Syrian Prefect 2008-03-16
Фильмы Цвет волшебства Lemuel Panter 2008-03-23
Series Цвет волшебства Lemuel Panter 2008-03-23
Фильмы A Very British Sex Scandal 'Khaki' Roberts 2007-07-20
Series Империя Panza 2005-06-28
Фильмы Братья Гримм Mayor 2005-08-26
Фильмы Devil's Gate Eagle 2004-05-20
Фильмы Чего хочет девушка Lord Orwood 2003-03-27
Series Кин Эдди Unknown 2003-06-06
Series ドラゴンドライブ Tom Flannery 2002-07-04
Фильмы Николас Никлби Doctor 2002-12-27
Фильмы Банды Нью-Йорка P.T. Barnum 2002-12-14
Фильмы Дочь Робин Гуда: Принцесса воров Friar Tuck 2001-03-11
Фильмы История рыцаря Old Bishop 2001-05-11
Фильмы You're Dead Cliff Sniffton (bank manager) 1999-10-01
Фильмы Swept from the Sea Canon Van Stone 1998-01-23
Фильмы Vanity Fair 1998-11-01
Series Великий Мерлин Sir Boris 1998-04-26
Series Ivanhoe Prior Aymer 1997-01-12
Фильмы Ivanhoe Prior Aymer 1997-01-12
Фильмы Одиссей Polites 1997-05-18
Фильмы The Fortunes and Misfortunes of Moll Flanders Gent at Mint 1996-10-13
Фильмы Ветер в ивах The Prosecution Counsel 1996-10-16
Фильмы Портрет леди Bob Bantling 1996-10-17
Фильмы Go Now Walsh 1995-09-16
Series Martin Chuzzlewit George Chuzzlewit 1994-11-07
Series Cadfael Unknown 1994-05-29
Фильмы Безумие короля Георга MPs 1994-12-28
Фильмы Martin Chuzzlewit George Chuzzlewit 1994-11-07
Фильмы Список Шиндлера Unknown 1993-12-15
Фильмы Царство теней Dr. Eddie Monk 1993-12-25
Фильмы Король Ральф Royal Photographer 1991-02-15
Фильмы Chicago Joe and the Showgirl Insp. Tarr 1990-05-16
Фильмы Повар, вор, его жена и её любовник Turpin 1989-09-10
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Chambre à part Harvey 1989-11-22
Фильмы Джек-потрошитель Rodman 1988-10-21
Фильмы Пираты Moonhead 1986-05-08
Series Лавджой Unknown 1986-01-10
Фильмы Haunted Honeymoon Cousin Francis Jr. 1986-07-25
Фильмы Бразилия Priest 1985-02-20
Фильмы Dreamchild Mr. Duckworth 1985-10-04
Фильмы Молодой Шерлок Холмс Det. Sgt. Lestrade 1985-12-04
Series The Young Ones Unknown 1982-11-09