Image of Laura Dern

Laura Dern

​From Wikipedia, the free encyclopedia Laura Elizabeth Dern (born February 10, 1967) is an American actress, film director and producer. Dern has acted in such films as Smooth Talk (1985), Blue Velvet (1986), Fat Man and Little Boy (1988), Wild at Heart (1990), Jurassic Park (1993) and October Sky (1999). She has won awards for her performance in the 1991 film Rambling Rose, for which she received an Academy Award nomination for Best Actress in a Leading Role. She was awarded a Golden Globe Award for Best Supporting Actress – Series, Miniseries or Television Film for her portrayal of Florida Secretary of State Katherine Harris in the film Recount (2008). Description above from the Wikipedia article Laura Dern, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 10, 1967 In Los Angeles, California, USA
Всего фильмов:
85
Впервые появился:
В series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
movie Untitled Noah Baumbach Project 2019-01-10
Фильмы онлайн
Poster of 競女!!!!!!!!
Poster of Мастер
Poster of Всё путем!
Фильмография
Фильмы Untitled Noah Baumbach Project Nora Fanshaw 2019-01-10
Фильмы Джеремая Терминатор ЛеРой Laura Albert 2018-09-06
Фильмы Рассказ Jennifer Fox 2018-01-20
Фильмы Короче Laura Lonowski 2018-02-01
Фильмы Bobbi Jene Herself 2017-09-22
Фильмы The Black Ghiandola Doctor 2017-04-22
Фильмы Спилберг Herself 2017-10-05
Series Большая маленькая ложь Renata Klein 2017-02-19
Фильмы Уилсон Pippi 2017-03-24
Фильмы The Good Time Girls Clementine 2017-08-02
Фильмы Звёздные войны: Последние джедаи 2017-12-14
Фильмы За пропастью во ржи 2017-12-07
Фильмы The Number of Completion Herself 2017-12-05
Фильмы The Man with the Gray Elevated Hair Herself 2017-12-05
Фильмы A Bloody Finger in Your Mouth Herself 2017-12-20
Фильмы День матери 2016-05-06
Series 競女!!!!!!!! Vicki Weaver 2016-10-06
Фильмы Основатель Ethel Kroc 2016-11-24
Фильмы Дикая Bobbi 2015-02-04
Фильмы Bravetown Annie 2015-05-08
Series С значит Семья Sue Murphy (voice) 2015-12-18
Фильмы Виноваты звёзды Mrs. Lancaster 2014-06-05
Фильмы The Fault in Our Stars Frannie 2014-06-06
Фильмы 99 домов Lynn Nash 2014-10-09
Фильмы Игра на высоте Bev Ladouceur 2014-08-22
Фильмы The Master: Back Beyond Helen Sullivan 2013-02-26
Фильмы Trespassing Bergman Herself 2013-08-28
Фильмы Окончательный монтаж – дамы и господа! 2012-02-04
Фильмы Мастер Helen 2012-09-07
Фильмы Борьба за ваше право Cafe Patron 2011-04-22
Series Просветлённая Amy Jellicoe 2011-10-10
Фильмы Всё путем! Delilah 2010-10-15
Фильмы Знакомство с Факерами 2 Prudence 2010-12-23
Фильмы Нежность Teresa 2009-01-15
Фильмы Пересчет Katherine Harris 2008-05-28
Фильмы The Monday Before Thanksgiving Theresa 2008-10-14
Фильмы Год собаки Bret 2007-04-13
Фильмы Одинокие сердца Rene 2006-04-30
Фильмы The Prize Winner of Defiance, Ohio Dortha Schaefer 2005-09-28
Series 결혼합시다 Terry Linden 2005-10-08
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Mysteries of Love Herself 2002-01-01
Фильмы Becoming Sam Herself 2002-01-01
Фильмы I Am Sam Randy Carpenter 2002-01-25
Фильмы Searching for Debra Winger Herself 2002-07-13
Фильмы Jurassic Park III Ellie 2001-07-18
Series Head Start Pam 2001-03-04
Фильмы Within These Walls Sister Pauline Quinn 2001-08-20
Фильмы Парк Юрского периода 3 Dr. Ellie Sattler 2001-08-24
Фильмы Я - Сэм Randy Carpenter 2001-12-28
Фильмы Новокаин Jean Noble 2001-11-23
Фильмы Папаша и другие Ruby Montgomery 2001-10-26
Фильмы Focus Gertrude 'Gert' Hart 2001-10-19
Фильмы Доктор «Т» и его женщины Peggy 2000-09-13
Фильмы Октябрьское небо Miss Riley 1999-02-19
Фильмы A Season for Miracles Berry Thompson 1999-12-12
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Фильмы The Baby Dance Wanda LeFauve 1998-08-23
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Фильмы Down Came a Blackbird Helen McNulty 1995-10-22
Фильмы Jurassic Park Ellie 1993-06-11
Фильмы Парк Юрского периода Dr. Ellie Sattler 1993-06-11
Фильмы Совершенный мир Sally Gerber 1993-11-24
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Afterburn Janet Harduvel 1992-05-30
Series Woops! Nikki Grace/Susan Blue 1992-09-27
Фильмы Rambling Rose Rose 1991-09-10
Series Твин Пикс Diane Evans 1990-04-08
Фильмы Индустриальная симфония №1: Сон девушки с разбитым сердцем Heartbroken Woman 1990-01-01
Фильмы Дикие сердцем Lula Fortune 1990-08-17
Фильмы Создатели тени Kathleen Robinson 1989-10-20
Фильмы Haunted Summer Claire Clairmont 1988-12-16
Фильмы Синий бархат Sandy Williams 1986-08-01
Фильмы Blue Velvet Sandy Williams 1986-10-23
Фильмы Маска Diana Adams 1985-03-08
Фильмы Smooth Talk Connie 1985-11-17
Фильмы Teachers Diane 1984-10-05
Фильмы Grizzly II: The Concert Tina 1983-01-01
Фильмы Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains Jessica McNeil 1982-10-01
Series Природа Unknown 1982-10-10
Фильмы Foxes Debbie 1980-02-29
Фильмы Алиса здесь больше не живет Girl Eating Ice Cream Cone (uncredited) 1974-12-09
Фильмы Белая молния Sharon Ann, Maggie's daughter 1973-08-06
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24