Image of Gael García Bernal

Gael García Bernal

​García Bernal was born in Guadalajara, Mexico, the son of Patricia Bernal, an actress and former model, and José Angel García, an actor and director. His stepfather is Sergio Yazbek, whom his mother married when García Bernal was young. He started acting at just a year old and spent most of his teen years starring in telenovelas. Gael studied the International Baccalaureate, with chemistry being unquestionably his favorite subject. When he was fourteen, he taught indigenous peoples in Mexico to read, often working with the Huichol Indians. In his later teens, he took part in peaceful demonstrations during the Chiapas uprisingof 1994.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 30, 1978 In Guadalajara, Jalisco, Mexico
Всего фильмов:
48
Впервые появился:
В movie Z
Последний проект:
movie Тайна Коко 2017-10-27
Фильмы онлайн
Poster of Самая одинокая планета
Poster of Teresa
Poster of El Pasado
Poster of Вавилон
Фильмография
Фильмы Z Zorro 2019
Фильмы Тайна Коко Héctor (voice) 2017-10-27
Фильмы Me estás matando Susana Eligio 2016-08-25
Фильмы Пустыня Moises 2015-04-12
Series Mozart in the Jungle Rodrigo 2014-02-06
Фильмы Хозяин джунглей Kaí 2014-05-14
Фильмы Розовая вода Maziar Bahari 2014-11-07
Фильмы Кто такой Даяни Кристол? Himself 2013-01-17
Фильмы В доме отца Onza 2012-03-15
Фильмы Вампирши Diego Bardem 2012-08-25
Фильмы Нет René Saaverdra 2012-08-07
Фильмы Главное - не бояться! Julian Goldstein 2011-02-03
Фильмы Самая одинокая планета Alex 2011-08-10
Series Жизнь непредсказуема Elvis 2010-01-18
Фильмы Письма к Джульетте Victor 2010-05-14
Фильмы José & Pilar Himself 2010-10-18
Фильмы Они продают даже дождь Sebastián 2010-09-16
Series Teresa Peluche 2010-08-02
Фильмы Write the Future 2010-05-20
Фильмы Предел контроля Mexican 2009-05-01
Фильмы Мамонт Leo Vidales 2009-01-19
Фильмы Chevolution 2008-04-01
Фильмы Рудо и Курси Toto 2008-12-19
Фильмы Слепота King of Ward 3 2008-05-14
Фильмы Sexo en el plató Julio Zapata / Ángel / Juan / Zahara (archive footage) 2007-04-09
Фильмы El Pasado Rímini 2007-10-26
Фильмы Deficit Cristobal 2007-05-21
Фильмы Saint Death Narrator 2007-09-28
Фильмы Наука сна Stéphane 2006-02-11
Фильмы Агент 117: Каир, шпионское гнездо Daniel 2006-04-19
Фильмы Вавилон Santiago 2006-09-08
Фильмы Traveling with Che Guevara Che 2004-01-01
Фильмы Дурное воспитание Ángel/Juan/Zahara 2004-03-19
Фильмы Дневники мотоциклиста Ernesto Guevara de la Serna 2004-02-06
Фильмы Fidel Che Guevara 2002-01-27
Фильмы Fidel 2002-01-27
Фильмы Любовь по случаю Gabriel 2002-09-04
Фильмы Тайна отца Амаро Padre Amaro 2002-10-01
Фильмы Amores Perros Octavio 2001-04-13
Фильмы Private Lives Gustavo 'Gana' Bertolini 2001-03-24
Фильмы The Last Post Jose Francisco 2001-08-11
Фильмы Нет вестей от Бога Davenport 2001-11-30
Фильмы Fidel Che Guevara 2001-12-31
Фильмы Сука-любовь Octavio 2000-06-16
Series Murder Call Julio Zapata 1997-08-11
Фильмы De tripas, corazón 1996-01-01
Series Саспенс Unknown 1949-01-06
Фильмы Шерлок Холмс: Женщина в зеленом Emilio 1945-06-15