Image of Carmine Caridi

Carmine Caridi

From Wikipedia, the free encyclopedia Carmine Caridi (born January 23, 1934) is an American television and film actor. He has appeared in a wide variety of roles over the past 30 years. He lives in West Hollywood. Description above from the Wikipedia article Carmine Caridi, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 23, 1934 In New York City, New York, USA
Всего фильмов:
14
Впервые появился:
В movie Crazy Joe 1974-02-08
Последний проект:
series Приключения Джеки Чана 2000-09-09
Фильмы онлайн
Poster of The Good Bad Guy
Poster of Top Dog
Poster of Ruby
Poster of Крестный отец 3
Фильмография
Series Приключения Джеки Чана Carmine Rosato 2000-09-09
Фильмы The Good Bad Guy Tony Fusciacca 1997-01-26
Фильмы Top Dog Sgt. Lou Swanson 1995-04-28
Фильмы Ruby Sam Giancana 1992-03-27
Фильмы Femme Fatale Dino 1991-03-01
Фильмы Крестный отец 3 Albert Volpe 1990-12-24
Фильмы Split Decisions Lou Rubia 1988-06-11
Фильмы Прорва Brad Shirk 1986-03-15
Фильмы Принц города Gino Mascone 1981-08-19
Фильмы KISS Meets the Phantom of the Park Calvin Richards 1978-10-28
Фильмы Car Wash Foolish Father 1976-10-22
Series Phyllis 1975-09-08
Фильмы Crazy Joe Jelly 1974-02-08
Фильмы The Gambler Jimmy 1974-10-02