Image of Richard Bright

Richard Bright

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Richard J. Bright (June 28, 1937 – February 18, 2006) was an American actor best known for his role as Al Neri in the The Godfather films. Description above from the Wikipedia article Richard Bright, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 28, 1937 In Brooklyn, New York, U.S.
Всего фильмов:
45
Впервые появился:
В series Первая студия 1948-11-07
Последний проект:
series The Jury 2004-06-08
Фильмы онлайн
Poster of Третья смена
Poster of Клан Сопрано
Poster of Крестный отец 3
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Series The Jury Unknown 2004-06-08
Фильмы Monsoon 2001-06-25
Series 100 Centre Street Unknown 2001-01-15
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильмы Dead Dog 2001-10-01
Series Приключения Джеки Чана Al Neri 2000-09-09
Series Клан Сопрано Unknown 1999-01-10
Series Третья смена Unknown 1999-09-23
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Тюрьма «ОZ» Unknown 1997-07-12
Фильмы Красивые девушки Dick Conway 1996-02-09
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Крестный отец 3 Al Neri 1990-12-24
Фильмы The Godfather: Part III Al Neri 1990-12-25
Фильмы Скорая помощь McClosky 1989-11-23
Фильмы The Verne Miller Story Adam Richetti 1988-06-21
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Series Houston Knights Unknown 1987-03-11
Фильмы Inferno in diretta Bob Allo 1985-08-08
Фильмы Волна преступности Officer Brennan 1985-09-19
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Однажды в Америке Chicken Joe 1984-05-23
Фильмы Once Upon a Time in America Chicken Joe 1984-06-01
Фильмы Vigilante Burke 1983-01-04
Series Fame Unknown 1982-01-07
Фильмы Girls Nite Out Detective Greenspan 1982-06-20
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Фэлкон Крест Unknown 1981-12-04
Series Skag Unknown 1980-01-06
Фильмы Волосы Fenton 1979-03-14
Фильмы On the Yard 1978-09-16
Фильмы В поисках мистера Гудбара George 1977-10-19
Фильмы Citizen's Band Smilin' Jack 1977-09-29
Series Delvecchio Unknown 1976-09-09
Фильмы Марафонец Karl 1976-10-05
Фильмы Rancho Deluxe Burt 1975-01-01
Фильмы The Gun Gil Strauss 1974-11-13
Фильмы The Connection BeeJay 1973-02-27
Фильмы Крестный отец Neri 1972-03-14
Фильмы Побег Dieb 1972-12-13
Фильмы Паника в Нидл-парке Hank 1971-07-13
Series Большая долина Holly 1965-09-15
Series Защитники Unknown 1961-09-16
Фильмы Ставки на завтра Coco 1959-10-15
Series Первая студия Unknown 1948-11-07