Image of Josh Dallas

Josh Dallas

From Wikipedia, the free encyclopedia. Joshua Dallas (born December 18, 1981) is an American actor who played Fandral in Thor, a film adaptation based on the Marvel Comics character. Description above from the Wikipedia article Joshua Dallas, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 18, 1981 In Louisville - Kentucky - USA
Всего фильмов:
11
Впервые появился:
В series Доктор Кто 2005-03-26
Последний проект:
movie Зверополис 2016-02-11
Фильмы онлайн
Poster of Однажды в сказке
Poster of Тор
Poster of The Boxer
Poster of Доктор Кто
Фильмография
Фильмы Зверополис Frantic Pig (voice) 2016-02-11
Фильмы Тор Fandral 2011-04-21
Фильмы Thor Fandral 2011-05-06
Series Однажды в сказке David Nolan / Prince "James" Charming 2011-10-23
Series Once Upon a Time David Nolan / ... 2011-10-23
Фильмы Призрачная машина Bragg 2009-02-01
Фильмы The Boxer Ben 2009-04-18
Фильмы Спуск 2 Greg 2009-10-14
Фильмы The Last Days of Lehman Brothers Ace 2009-09-09
Фильмы 80 Минут Floyd 2008-09-02
Series Доктор Кто Unknown 2005-03-26