Image of Danny Trejo

Danny Trejo

Dan "Danny" Trejo born May 16, 1944 - Height: 5' 7" (1,70 m)) is an American actor who has appeared in numerous Hollywood films, often as hypermasculine characters, villains and anti-heroes. Some of his notable films include Heat, Con Air, Machete and Desperado, the latter two with frequent collaborator Robert Rodriguez. Early life Dan Trejo was born in- the Echo Park neighborhood of Los Angeles, California. He is the son of Alice Rivera and Dan Trejo, a construction worker. He is of Alice Rivera and Dan Trejo, a construction worker. He is of Mexican descent. He is a second cousin of filmmaker Robert Rodriguez, though the two were unaware that they were related until the filming of Desperado. Throughout the 1960s, Trejo was in and out of jail and prison in California. There are conflicting accounts of his prison chronology. By one account, his final stint in custody ended in 1972; by another account, he did time in a juvenile offenders' camp and six California prisons between 1959 and 1969. He recalled that his last prison term was five years. While serving in San Quentin Prison, he became a champion boxer in lightweight and welterweight divisions within that prison.During this time, Trejo became a member of a twelve-step program, which he credits with his success in overcoming drug addiction. In 2011, he recalled that he had been sober for 42 years. Upon his final release he enrolled in Pitzer College located in Claremont, California but subsequently left after one semester of attendance. Personal life Trejo is married to Debbie Shreve. He has four children: Danny Boy (b. 1981), Gilbert (b. 1988), Danielle (b. 1990), Jose (b. 1991) who are all from previous relationships. He also has a daughter Esmeralda M. Trejo who is married and has three children in Austin, Texas. Description above from the Wikipedia article Danny Trejo, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 16, 1944 In Echo Park - Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
198
Впервые появился:
В movie Predators
Последний проект:
movie Madness in the Method 2017-12-31
Фильмы онлайн
Poster of Убойное Рождество Гарольда и Кумара
Poster of Shaka Zulu
Poster of Поезд-беглец
Фильмография
Series King of Vegas Johnny Six Toes 2018
Series Rouge Hector 2018
Фильмы Frat Pack Dirty 2018
Фильмы The Damned Chimalle 2018
Фильмы El Superstar 2018
Series Ligaw na Bulaklak Apache 2018
Фильмы Con Air Johnny-23 2018
Фильмы Predators Cuchillo 2018
Фильмы From Dusk Till Dawn Razor Charlie 2018
Фильмы Madness in the Method Danny 2017-12-31
Фильмы Мертвец из Тумстоуна 2 Guerrero 2017-08-30
Series All For One Montegna 2016-03-07
Фильмы Добро пожаловать в Чистилище 2016-10-01
Фильмы Хэллоуин под кайфом Patch 2016-10-18
Фильмы The Prey Vega 2016-12-25
Фильмы Небольшое привидение: Одна ночь в проклятом доме Mr. Morgo 2016-09-06
Фильмы Диапазон 15 Zombie Trejo 2016-06-15
Фильмы Boost Roy Casares 2016-04-05
Фильмы Киборг X Captain Machine Gun 2016-05-17
Фильмы 20 Feet Below: The Darkness Descending Angel 2016
Фильмы Bad Asses on the Bayou Frank Vega 2015-03-06
Фильмы 4Got10 Mateo Perez 2015-09-11
Фильмы No Way Out Don Caceres 2015-10-23
Фильмы Smoke and Mirrors: The Story of Tom Savini Himself 2015-10-31
Фильмы Нелепая шестёрка Cicero 2015-12-11
Фильмы БЕЗНАДЁГА Marius 2015-02-01
Фильмы Нападение трёхголовой акулы Max Burns 2015-07-20
Фильмы Пылающие мертвецы Night Wolf 2015-02-12
Фильмы Жнец Jack 2015-06-05
Фильмы Исчезновение Carlos 2015-02-24
Фильмы Пуля Frank 2014-02-25
Фильмы Voodoo Possession Kross 2014-01-14
Фильмы Свяжись со мной Vic 2014-03-14
Фильмы Snapshot Donicio 2014-12-31
Фильмы McDick Oscar 2014-12-31
Фильмы Больше, чем игра 2014-12-31
Фильмы 179th Street Raul Ceviche 2014-12-31
Фильмы Ночная бригада Aguilar 2014-12-31
Фильмы Правосудие бессильно Tattoo 2014-12-31
Фильмы 20 футов под землёй: И пала тьма Angel 2014-03-18
Фильмы Strike One Manny Garcia 2014-10-23
Фильмы Кровавая месть Big Biz 2014-04-04
Фильмы Маппеты 2 2014-03-20
Фильмы Книга жизни Skeleton Luis (voice) 2014-10-01
Фильмы Крутые чуваки Frank Vega 2014-04-08
Фильмы Preggoland Pedro 2014-09-04
Фильмы Смертельная гонка 3: Ад Goldberg 2013-01-04
Фильмы Билет на Vegas Mister Chich 2013-01-24
Фильмы Контрудар Manny Navarro 2013-01-15
Фильмы Tattoo Nation Himself 2013-04-04
Фильмы Мачете убивает Machete Cortez 2013-09-12
Фильмы The Contractor Javier Reyes 2013-09-02
Фильмы Chavez Cage of Glory Mando 2013-09-13
Фильмы American Lowrider The O.G. 2013-09-17
Фильмы Страдающий бессонницей Jairo Torres 2013-12-27
Фильмы Курьер из «Рая» 2013-11-28
Фильмы Мертвец из Тумстоуна Guerrero 2013-10-01
Фильмы Pendejo Pedro 2013-08-28
Фильмы Охотник на зомби Jesus 2013-07-25
Фильмы Карательный отряд Oso 2013-12-31
Фильмы Amelia's 25th Don Javier 2013-07-05
Фильмы The Cloth Father Connely 2012-10-28
Фильмы Суши гёл Scholmo 2012-12-07
Фильмы Bro' Gilbert 2012-10-13
Фильмы Крутой чувак Frank Vega 2012-04-12
Фильмы Ghostquake (Haunted High) Ortiz 2012-08-25
Фильмы Rise of the Zombies Caspian 2012-10-27
Фильмы Дом восходящего солнца Carlos 2011-07-19
Фильмы Виолет и Дейзи Russ 2011-09-15
Фильмы Топ Кэт Griswald (voice) 2011-09-16
Фильмы Убойное Рождество Гарольда и Кумара Mr. Perez 2011-11-04
Фильмы In the Shadow Hermit 2011-12-04
Фильмы Отдача Drayke 2011-01-01
Фильмы Дети шпионов 4D Machete 2011-08-18
Фильмы Черная мамба The Crippler 2011-01-31
Фильмы Poolboy - Drowning Out the Fury Ceasar 2011-07-22
Фильмы Крест Lexavier 2011-07-12
Фильмы Пристрелить героя Crazy Joe 2010-01-01
Фильмы Shadows in Paradise Matador 2010-02-09
Фильмы Хищники Cuchillo 2010-07-03
Фильмы Сопротивление Marcus 2010-08-31
Series Хорошие парни Alfredo 2010-05-19
Фильмы Pastor Shepherd Phil Harrison 2010-04-16
Фильмы Мачете Machete 2010-09-01
Фильмы Machete Machete 2010-09-03
Фильмы Смертельная гонка: Франкенштейн жив Goldberg 2010-11-12
Фильмы Modus Operandi Director Holiday 2010-09-10
Фильмы The Bill Collector Frankie Gutierrez 2010-09-03
Фильмы Дневник слабака Unknown 2010-03-19
Series Dirty Sexy Funny Frank 2010-03-08
Фильмы Смертельное оскорбление Jimmy 2010-02-14
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Фильмы Babysitters Beware Clyde / The Guard 2009-12-03
Фильмы Записки Лазаря Aroon 2009-12-31
Фильмы The Face Is Familiar 2009-06-08
Фильмы Видеть все G-Man 2009-04-29
Series Skavlan Father 2009-01-16
Фильмы Фанаты The Chief 2009-02-06
Series Paradise Hotel Nicholi Guzman 2009-03-09
Фильмы Necessary Evil Barro 2008-01-01
Фильмы Valley of Angels Hector 2008-03-03
Series Во все тяжкие Tortuga 2008-01-19
Фильмы Ranchero Capone 2008-08-13
Фильмы Отрава Antoine 2008-03-01
Series Грандиозный Человек-паук Ox 2008-03-08
Фильмы Jake's Corner 2008-09-05
Фильмы Один в темноте 2 Perry 2008-09-01
Series Сыны анархии Unknown 2008-09-03
Фильмы Линия Mario 2008-11-04
Фильмы On Bloody Sunday The Ref 2007-11-20
Фильмы Furnace Fury 2007-12-11
Фильмы Найти убийцу El Chivo 2007-01-01
Фильмы Хэллоуин 2007 Ismael Cruz 2007-08-31
Фильмы Битва за планету Терра Elder Barum (voice) 2007-09-06
Series Animalia Derelict 2007-11-11
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Фильмы Грайндхаус Machete (segment "Planet Terror") 2007-04-06
Фильмы Хохотушка Albert 2007-01-21
Series Кровавые связи Unknown 2007-03-11
Фильмы Крикун Himself 2007-01-01
Фильмы High Hopes Shady 2006-03-24
Фильмы Малышка Шерри Dean Walker 2006-09-08
Фильмы National Lampoon's TV: The Movie Crow 2006-08-06
Фильмы Living the Dream Chuck 2006-01-01
Фильмы Tennis Anyone? Hector 2006-01-01
Фильмы Chasing Ghosts Carlos Santiago 2005-05-11
Фильмы The Curse of El Charro El Charro (Voice) 2005-04-03
Фильмы Ворон: Жестокое причастие Harold 2005-05-13
Фильмы Изгнанные дьяволом Rondo 2005-07-22
Фильмы Champion Himself 2005-03-12
Фильмы Lost Edward James Archer 2004-10-05
Фильмы Телеведущий Barkeeper 2004-07-09
Series Звездные врата: Атлантида Unknown 2004-07-15
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Фильмы Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Bartender 2004-07-09
Series Разрушители легенд Cucuy 2003-01-23
Фильмы Дети шпионов 3: Игра окончена Machete 2003-07-25
Фильмы Once Upon a Time in Mexico Cucuy 2003-09-12
Фильмы xXx El Jefe 2002-08-09
Фильмы Дети шпионов 2: Остров несбывшихся надежд Machete 2002-08-07
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы Три икса El Jefe 2002-08-09
Фильмы 13 Moons Hoodlum #2 2002-08-30
Фильмы Сделка с Дьяволом Bob 2002-11-22
Фильмы Nightstalker Officer Frank Luis 2002-11-10
Series George Lopez Unknown 2002-03-27
Фильмы Do It for Uncle Manny Pedro 2002-03-23
Фильмы Море Солтона Little Bill 2002-01-01
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Фильмы Парень из пузыря Slim 2001-08-24
Series Основа для жизни Unknown 2001-01-10
Фильмы Animal Factory Vito 2000-08-01
Фильмы Азартные игры Jumpy 2000-02-25
Series Восточный парк Unknown 2000-10-07
Фильмы От заката до рассвета 2: Кровавые деньги Техаса Razor Eddie 1999-03-16
Фильмы От заката до рассвета 3: Дочь палача Razor Charlie 1999-10-30
Фильмы Убийцы на замену Collins 1998-02-06
Фильмы Point Blank Wallace 1998-05-12
Фильмы Champions Max Brito 1998-01-01
Фильмы Шесть дней, семь ночей Pierce 1998-06-12
Фильмы Dilemma Rudy Salazar 1997-01-01
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Фильмы Воздушная тюрьма Johnny Beca 1997-06-01
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Фильмы Los Locos Manuel Batista 1997-01-01
Фильмы Анаконда Poacher 1997-04-11
Фильмы Ягуар Kumare 1996-10-09
Фильмы Схватка Trejo 1995-12-15
Фильмы The Stranger Hawk 1995-03-10
Фильмы Desperado Navajas 1995-08-25
Фильмы Against the Wall Luis 1994-01-01
Фильмы Sunset Grill Young Mexican 1993-09-27
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Last Light 2nd Inmate 1993-08-22
Фильмы Doppelganger Hard Hat 1993-03-01
Фильмы Nails Las Virgenes bartender 1992-07-25
Series Roc Machete 1991-08-25
Фильмы Hearts of Darkness: A Filmmaker's Apocalypse Unknown 1991-09-06
Фильмы The Last Hour Spider 1991-10-03
Фильмы Carnal Crimes Ticket Agent 1991-09-04
Фильмы Шлюха Tattoo Artist 1991-06-21
Фильмы Femme Fatale Toshi 1991-03-01
Фильмы Maniac Cop 2 Prisoner 1990-12-13
Фильмы Guns Tong 1990-11-09
Series Спасатели Малибу Unknown 1989-04-23
Фильмы Bail Out Mean 1989-09-22
Фильмы Тюряга Chink's Gang Member 1989-08-04
Series That's Love Razor Charlie 1988-01-19
Фильмы Bulletproof Sharkey 1988-04-20
Фильмы Во власти Луны Unknown 1987-12-18
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Фильмы Penitentiary III See Veer 1987-09-04
Фильмы Жажда смерти 4: Разгром Art Sanella 1987-06-11
Series Shaka Zulu Navajas 1986-10-24
Фильмы Поезд-беглец Boxer 1985-11-15
Фильмы Confessions of a Driving Instructor Ultimo 1976-09-01
Series The Secret Kingdom Rico (voice) 1960-05-06