Image of Mickey Rourke

Mickey Rourke

Philip Andre "Mickey" Rourke, Jr. (born September 16, 1952) is an American actor and screenwriter who has appeared primarily as a leading man in action, drama, and thriller films. Trained as a boxer in his early years, Rourke had a short stint as a professional boxer in the 1990s. He won a 2009 Golden Globe award and a BAFTA award, and was nominated for a Screen Actors Guild Award and an Academy Award for his work in the film The Wrestler. He appears as the main villain Whiplash in Iron Man 2 along with Robert Downey Jr., Don Cheadle, and Sam Rockwell and is also well known for playing Marv in Sin City.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 16, 1952 In Schenectady, New York, U.S.
Всего фильмов:
91
Впервые появился:
В series Rafferty's Rules
Последний проект:
movie Nightmare Cinema 2019-02-14
Фильмы онлайн
Poster of Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Зверофабрика
Poster of Ultraviolet
Poster of Fade to Black
Фильмография
Фильмы Merchandise Patrick 2020
Series Rafferty's Rules James Wheeler 2020
Series Feminine Masculinity Graff 2020
Фильмы Motor City 2020
Фильмы The Wrestler Randy 'The Ram' Robinson 2019
Фильмы Nightmare Cinema The Projectionist 2019-02-14
Фильмы The Expendables Tool 2019
Фильмы Once Upon a Time in Mexico Billy 2019
Фильмы Immortals King Hyperion 2019
Фильмы Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers Himself - The Narrator (voice) 2018-11-01
Фильмы Tiger Frank Donovan 2018
Фильмы Боевые механизмы Professor Clarence Peterson 2016-03-01
Фильмы Шальное ранение Zorringer 2015-10-05
Фильмы Эшби Ashby Holt 2015-04-19
Фильмы Торговля кожей Vogel 2015-03-12
Фильмы Боевые свиньи Major A.J. Redding 2015-08-03
Фильмы Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Marv 2014-08-20
Фильмы Hollywood Banker himself 2014-10-02
Фильмы Железное поколение Narrator 2013-09-20
Фильмы Мертвец из Тумстоуна Lucifer 2013-10-01
Фильмы Добрый сын Himself 2013-08-09
Фильмы Пылающий остров Malik 2013-03-06
Фильмы Black November Tom Hudson 2012-12-07
Series Shaun Micallef's Mad as Hell Jefferson 2012-05-25
Фильмы Курьер Maxwell 2012-03-29
Фильмы Sunset Strip Himself 2012-03-16
Фильмы Я – Брюс Ли Himself 2012-02-09
Фильмы Игры страсти Nate 2011-01-10
Фильмы Железный человек 2 Ivan Vanko / Whiplash 2010-04-28
Фильмы Неудержимые Tool 2010-08-03
Фильмы Inferno: The Making of 'The Expendables' Himself 2010-11-14
Series Doubles Poker Championship King Hyperion 2010-08-14
Series The Poker Lounge Aurelio D'Amato 2010-06-23
Фильмы Iron Man 2 Ivan Vanko 2010-05-07
Фильмы La traversée du désir Himself 2009-03-16
Series Alan Carr: Chatty Man Unknown 2009-06-14
Фильмы Рестлер Randy "Ram" Robinson 2008-09-07
Фильмы Информаторы Peter 2008-11-05
Фильмы Киллер Armand 'The Blackbird' Degas 2008-11-13
Фильмы Громобой Darrius Sayle 2006-07-21
Фильмы Домино Ed Mosbey 2005-09-22
Фильмы Город грехов Marv 2005-04-01
Фильмы Гнев Jordan 2004-04-23
Фильмы Man on Fire Jordan Kalfus 2004-04-23
Series Разрушители легенд Billy 2003-01-23
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы Высший пилотаж The Cook 2002-06-01
Series HR Edmund 2002-10-09
Series Шоу Грэма Нортона Unknown 2002-05-06
Фильмы Обещание Jim Olstad 2001-01-09
Фильмы Слежка 2001-05-24
Фильмы They Crawl Tiny Frakes 2001-02-02
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Фильмы Picture Claire Eddie 2001-09-10
Фильмы Зверофабрика Jan the Actress 2000-08-01
Фильмы Убрать Картера Cyrus Paice 2000-10-06
Фильмы Shades Paul S. Sullivan 1999-10-19
Фильмы Out in Fifty Jack Bracken 1999-06-22
Фильмы Shergar Gavin O'Rourke 1999-06-01
Series Ultraviolet The Motorcycle Boy 1998-09-15
Фильмы Кровавый четверг Kasarov 1998-09-25
Фильмы Point Blank Rudy Ray 1998-05-12
Фильмы Любовь в Париже John Gray 1997-06-12
Фильмы Колония Stavros 1997-04-04
Фильмы Благодетель Bruiser Stone 1997-11-18
Фильмы Exit in Red Ed Altman 1997-08-12
Фильмы Пуля Butch 'Bullet' Stein 1996-03-01
Фильмы Время падения Florence 1995-05-13
Фильмы F.T.W. Frank T. Wells 1994-01-01
Series Утреннее телевидение Unknown 1993-01-01
Фильмы Белые пески Gorman Lennox 1992-04-24
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Харлей Дэвидсон и ковбой Мальборо Harley Davidson 1991-08-23
Фильмы Часы отчаяния Michael Bosworth 1990-10-05
Фильмы Francesco Francesco 1989-03-21
Фильмы Homeboy Johnny Walker 1988-08-24
Фильмы Сердце Ангела Harry Angel 1987-03-06
Фильмы Отходная молитва Martin Fallon 1987-09-11
Фильмы Пьянь Henry Chinaski 1987-09-02
Фильмы 9 1/2 недель John 1986-02-14
Фильмы Год Дракона Capt. Stanley White 1985-08-16
Фильмы Папа Гринвич-Виллидж Charlie 1984-06-22
Фильмы Забегаловка Robert 'Boogie' Sheftell 1982-04-02
Фильмы Врата рая Nick Ray 1980-11-19
Фильмы Fade to Black Richie 1980-10-14
Фильмы City in Fear Tony Pate 1980-03-30
Фильмы 1941 Reese 1979-12-13
Series Queenie's Castle Bookmacher 1970-11-05
Series Dad's Army Johnny Handsome 1968-07-31
Series Tombstone Territory Teddy Lewis 1957-10-16