Image of Deborah Van Valkenburgh

Deborah Van Valkenburgh

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Deborah Gaye Van Valkenburgh (born August 29, 1952) is an American actress. She is most widely known as Ted Knight's daughter in the role of Jackie Rush on the ABC television situation comedy Too Close for Comfort.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 29, 1952 In Schenectady - New York - USA
Всего фильмов:
33
Впервые появился:
В movie Воины 1979-02-08
Последний проект:
series Hindsight 2015-01-07
Фильмы онлайн
Poster of Улицы В Огне
Poster of Отель
Фильмография
Series Hindsight Cam 2015-01-07
Фильмы Road to Hell Sister 2012-11-14
Series Касл Ruth Spurloch 2009-03-08
Фильмы Backwoods Mother Ruth 2008-01-03
Фильмы The Governor's Wife Vera 2008-09-21
Series The Ex List Unknown 2008-10-03
Series Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Фильмы Бумажный детектив: Таинственный уик-энд 2005-01-07
Фильмы Изгнанные дьяволом Casey 2005-07-22
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Щит Unknown 2002-03-12
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильмы Chasing Destiny Suzy Aquado 2001-02-14
Фильмы Шоссе в Никуда Unknown 1997-01-15
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Фильмы Brain Smasher... A Love Story Cammy Crain 1993-11-17
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Фильмы C.A.T. Squad: Python Wolf 1988-01-01
Series Monsters Unknown 1988-10-01
Фильмы Rampage Kate Fraser 1987-09-01
Series Криминальная история Unknown 1986-09-18
Фильмы A Bunny's Tale Pearl 1985-02-25
Фильмы Going for the Gold: The Bill Johnson Story 1985-05-08
Series Секретный агент Макгайвер Unknown 1985-09-29
Фильмы Улицы В Огне Reva Cody 1984-06-01
Series Отель Unknown 1983-09-21
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Фильмы King of the Mountain Tina 1981-05-01
Series Too Close for Comfort 1980-11-11
Фильмы Воины Mercy 1979-02-08