Image of Bronson Pinchot

Bronson Pinchot

Bronson Alcott Pinchot (born May 20, 1959) is an American actor. He has appeared in several feature films, including Risky Business, Beverly Hills Cop (and reprising his popular supporting role in Beverly Hills Cop III), The First Wives Club, True Romance, Courage Under Fire and It's My Party. Pinchot is probably best known for his role in the ABC family sitcom Perfect Strangers as Balki Bartokomous from the (fictional) Greek-like island of Mypos. Description above from the Wikipedia article Bronson Pinchot, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 20, 1959 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
47
Впервые появился:
В movie Beverly Hills Cop
Последний проект:
movie The Strike 2016-04-14
Фильмы онлайн
Poster of Жизнь в стиле кантри 2
Poster of Second Best
Poster of Это моя вечеринка
Poster of Sara
Фильмография
Фильмы Beverly Hills Cop Serge 2019
Фильмы The Strike Carlo Lombardi 2016-04-14
Фильмы Жизнь в стиле кантри 2 Angel Matthew 2010-10-15
Фильмы Связи Mr. Kimbal 2009-01-01
Фильмы From a Place of Darkness Carl 2008-03-25
Фильмы Игры дьявола 2007-09-26
Series Six Degrees Unknown 2006-09-21
Фильмы Diamond Zero Bergerac De La Houssey 2005-05-24
Фильмы 13-й район 2004-11-09
Series Шоу Тони Данца Elliot Blitzer 2004-09-13
Фильмы Second Best 2004-01-01
Фильмы Notre musique 2004-05-19
Series The Surreal Life 2003-01-09
Series I Love the '80s Strikes Back 2003-10-21
Series Расследования авиакатастроф Serge 2003-09-03
Фильмы Shadow Realm Unknown 2002-07-27
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильмы Леди и бродяга 2: Приключения Шалуна Francois (voice) 2001-02-18
Фильмы Out of the Cold Max Kaplan 2001-10-16
Фильмы Putting It Together The Narrator 2001-10-14
Фильмы The All New Adventures of Laurel & Hardy in For Love or Mummy Stan Laurel 1999-01-27
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Slappy and the Stinkers Roy 1998-01-23
Фильмы Волшебный меч: Спасение Камелота Grifin (voice) 1998-05-15
Series Incantesimo Bellboy 1998-06-08
Series The Wild Thornberrys Unknown 1998-09-01
Фильмы Мужество в бою Bruno 1996-07-04
Фильмы Это моя вечеринка Monty Tipton 1996-03-22
Series Эй, Арнольд! Unknown 1996-10-07
Series Clueless Unknown 1996-09-20
Фильмы Клуб первых жен Duarto Feliz 1996-09-20
Фильмы Лангольеры Craig Toomey 1995-05-14
Series The Adventures of Hyperman Unknown 1995-10-14
Фильмы Полицейский из Беверли-Хиллз 3 Serge 1994-05-24
Series ААА!!! Настоящие монстры 1994-10-30
Фильмы True Romance Elliot Blitzer 1993-09-10
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12
Series Eek! The Cat 1992-09-11
Series Шаг за шагом 1991-09-20
Фильмы Second Sight Bobby 1989-11-03
Фильмы На холостом ходу 1988-09-07
Фильмы До свидания, дети 1987-10-06
Series Throb Lloyd 1986-09-20
Series Sara 1985-01-23
Series Удивительные истории 1985-09-29
Фильмы Рискованный бизнес Barry 1983-08-05
Фильмы Faust – Eine deutsche Volkssage Unknown 1926-10-13