Биография Suzy Nakamura. Все фильмы с участием Suzy Nakamura. 
Image of Suzy Nakamura

Suzy Nakamura

From Wikipedia, the free encyclopedia. Susan Aiko "Suzy" Nakamura (height 5' 4" (1,63 m)) is an American actress. She starred opposite Ted Danson in the ABC sitcom Help Me Help You. Nakamura has also had many guest appearances on American sitcoms such as According to Jim, Half and Half, 8 Simple Rules, Curb Your Enthusiasm and How I Met Your Mother and had a recurring role in the early seasons of the drama The West Wing as assistant to the Sam Seaborn character. She is an alumna of The Second City improvisational comedy troupe. Her first film role was as a troubled teen in Rea Tajiri's Strawberry Fields, shot in her hometown of Chicago in 1994.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 2, 1973 In Chicago - Illinois - USA
Всего фильмов:
38
Впервые появился:
В movie 42nd Street 1933-02-02
Последний проект:
movie Daisy Winters 2017-10-06
Фильмы онлайн
Poster of Полудённая нега
Poster of Бывает и хуже
Poster of Ружья великолепной семерки
Poster of Hallmark Hall of Fame
Фильмография
Фильмы Daisy Winters Kathy Takada 2017-10-06
Фильмы Funeral Day Wendy 2016-09-01
Series Доктор Кен Allison Park 2015-10-02
Series Time Scanners Jan 2014-02-01
Фильмы Free Samples Neighbor 2013-05-31
Фильмы Полудённая нега Meredith 2013-08-30
Series На старт! Yolanda 2012-08-08
Фильмы All Signs of Death Lei 2010-04-16
Series Касл Jennifer Wong 2009-03-08
Series Бывает и хуже Unknown 2009-09-30
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Фильмы Фома Неверующий Mrs. Bleckner 2008-01-01
Series Back to You Unknown 2007-09-19
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Help Me Help You 2006-09-26
Фильмы Сорокалетний девственник Speed Dater (uncredited) 2005-08-11
Фильмы Лысый нянька: Спецзадание 2005-03-04
Series В Филадельфии всегда солнечно Tabitha 2005-08-04
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Series Кости Unknown 2005-09-12
Фильмы Вышибалы Gordon's Wife 2004-06-18
Series Всё о нас Unknown 2003-09-16
Фильмы Бесшабашное ограбление Betty Shin 2002-05-23
Series 8 Simple Rules Unknown 2002-09-17
Фильмы Признания опасного человека 2002-12-30
Series Half & Half Unknown 2002-09-23
Фильмы Береговая охрана Unknown 2002-11-22
Series Король Квинса Unknown 2001-03-26
Series Как сказал Джим Unknown 2001-10-03
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Фильмы 8 миллиметров Computer Wizard 1999-02-26
Фильмы Jeans 1998-04-24
Фильмы Столкновение с бездной Jenny's Assistant 1998-05-08
Фильмы UFC 3: The American Dream Unknown 1994-09-09
Фильмы Большой бой Астерикса 1989-10-03
Фильмы Ружья великолепной семерки Unknown 1969-07-14
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24
Фильмы 42nd Street Unknown 1933-02-02