Image of Penny Johnson

Penny Johnson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Penny Johnson Jerald (born March 14, 1961, height 5' 5" (1,65 m) ) is an American actress. She played Beverly Barnes on the HBO comedy series The Larry Sanders Show, Kasidy Yates on the syndicated science fiction series Star Trek: Deep Space Nine, Sherry Palmer on the Fox action/drama series 24 and Captain Victoria "Iron" Gates on the ABC comedy-drama series Castle.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 14, 1961 In Baltimore - Maryland - USA
Всего фильмов:
43
Впервые появился:
В series Коломбо 1971-09-15
Последний проект:
movie What We Left Behind: Looking Back at Deep Space Nine 2018-10-12
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Вторжение динозавра
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of Секретные материалы
Фильмография
Фильмы What We Left Behind: Looking Back at Deep Space Nine 2018-10-12
Series The Zen Diaries of Garry Shandling Herself 2018-03-26
Series Орвилл Claire Finn 2017-09-10
Фильмы Parker's Anchor Laurie 2017-10-27
Series Касл Captain Victoria Gates 2009-03-08
Фильмы Ну что, приехали: Ремонт Unknown 2007-04-04
Фильмы Вторжение динозавра Unknown 2006-07-27
Series The Path to 9/11 2006-09-10
Series Кости Unknown 2005-09-13
Series Четыре тысячи четыреста Unknown 2004-07-11
Фильмы DC 9/11: Time of Crisis Condoleezza Rice 2003-09-07
Series Eve Unknown 2003-09-15
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series 24 часа Sherry Palmer 2001-11-05
Фильмы The Color of Friendship Roscoe Dellums 2000-02-05
Фильмы The Test of Love 1999-12-01
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series The Gregory Hines Show Unknown 1997-09-15
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Death Benefit Sylvia Guzman 1996-03-13
Series Cosby Unknown 1996-09-16
Фильмы Automatic Julia Rodriguez 1995-04-08
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Фильмы Class of '61 Lavinia 1993-04-12
Фильмы На что способна любовь Lorraine Taylor 1993-06-09
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Empty Cradle Gail Huddle 1993-10-03
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Рискованные гонки 1991-10-02
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Night Visions Luanne 1990-11-30
Series She's the Sheriff Unknown 1987-09-19
Series Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Series Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Series GLOW: Gorgeous Ladies of Wrestling 1986-09-13
Фильмы У холмов есть глаза 2 Sue 1984-06-01
Series Ти.Дж. Хукер Unknown 1982-03-13
Series Полицейские с Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series The Paper Chase 1978-09-09
Series Джефферсоны Unknown 1975-01-18
Series Коломбо Unknown 1971-09-15