Image of Héctor Elizondo

Héctor Elizondo

​From Wikipedia, the free encyclopedia Héctor Elizondo (born December 22, 1936) is an American actor. Elizondo excelled in sports and later contemplated becoming an educator. Elizondo's first major role was that of "God" in a play for which he won an Obie Award. Since then Elizondo has participated in over eighty films and has made numerous television appearances, including his Emmy Award-winning role on the series Chicago Hope. Description above from the Wikipedia article Héctor Elizondo , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 22, 1936 In New York City, New York, USA
Всего фильмов:
112
Впервые появился:
В series Jonny Quest vs. The Cyber Insects
Последний проект:
movie Несносные леди 2016-04-28
Фильмы онлайн
Poster of Miracles
Poster of Семья напрокат
Poster of Полицейский из Беверли-Хиллз 3
Poster of Все в семье
Фильмография
Series Invincible 2019
Series Jonny Quest vs. The Cyber Insects Unknown 2017
Фильмы Несносные леди Lance Wallace 2016-04-28
Фильмы Книга жизни Carlos Sanchez (voice) 2014-10-01
Фильмы Пойти за сестёр 2013-11-08
Series Последний настоящий мужчина Ed Alzate 2011-10-11
Фильмы Neverender: Children of the Fence Unknown 2009-03-24
Series Bela, a Feia Edgar 2009-08-04
Series Mercy Dr. Martin Halifax 2009-09-23
Фильмы Goy Unknown 2007-12-31
Фильмы Крутая Джорджия Izzy 2007-05-11
Фильмы Любовь во время холеры Don Leo 2007-10-04
Series Cane 2007-09-25
Фильмы Смотрите все! Greg Rishwain 2006-03-08
Series Аватар: Легенда об Аанге Unknown 2005-02-21
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Century City 2004-03-16
Фильмы Модная мамочка Mickey Massey 2004-05-27
Фильмы Дневники принцессы 2: Как стать королевой Joe 2004-08-06
Фильмы Бэтмен: Тайна Бэтвумен Bane 2003-10-21
Series Miracles Poppi Calero 2003-01-27
Series Street Time Unknown 2002-06-23
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Что новенького, Скуби-Ду? Unknown 2002-09-14
Фильмы Как стать принцессой Joe 2001-08-03
Series Kate Brasher Joe Almeida 2001-02-24
Фильмы Tortilla Soup Martin Naranjo 2001-08-21
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Фильмы Торчки Bill the Crew Coach 2001-12-21
Фильмы Другая сестра Ernie 1999-02-26
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Фильмы Сбежавшая невеста Fisher 1999-07-30
Фильмы Entropy The Chairman 1999-11-27
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Фильмы Safe House Dr. Simon 1998-07-01
Series The Wild Thornberrys Unknown 1998-09-01
Фильмы Семья напрокат Javier Del Campo 1997-11-30
Фильмы Турбулентность Lt. Aldo Hines 1997-01-09
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Фильмы Dear God Vladek Vidov 1996-11-01
Фильмы Perfect Alibi Det. Ryker 1995-09-04
Фильмы Jonny Quest Vs. The Cyber Insects Chief Atacama 1995-11-19
Фильмы Being Human Dom Paulo 1994-05-06
Фильмы Полицейский из Беверли-Хиллз 3 Jon Flint 1994-05-24
Series Гаргульи Unknown 1994-10-24
Series Аладдин Unknown 1994-09-05
Series Надежда Чикаго Dr. Phillip Watters 1994-09-18
Фильмы Backstreet Justice Steve Donovan 1994-09-21
Series The Burden of Proof Alejandro 'Sandy' Stern 1992-02-09
Фильмы Duel of Hearts 1992-01-01
Фильмы The Burden of Proof Alejandro 'Sandy' Stern 1992-02-09
Фильмы Samantha Walter 1992-11-20
Series Fish Police 1992-02-28
Фильмы There Goes the Neighborhood Norman Rutledge 1992-10-30
Фильмы Mrs. Cage Lieutenant Angel 1992-05-20
Series Пираты тёмной воды 1991-02-25
Фильмы Final Approach Dr. Dio Gottlieb 1991-12-06
Фильмы Necessary Roughness Coach Ed Gennero 1991-09-27
Фильмы Золотые цепи Lieutenant Ortega 1991-09-15
Фильмы Sparks: The Price of Passion Vic Ramos 1990-02-25
Фильмы Forgotten Prisoners: The Amnesty Files Hasan Demir 1990-11-19
Фильмы Pretty Woman Barney Thompson 1990-03-23
Фильмы The Dark Avenger Captain David Strauss 1990-10-11
Фильмы Как разобраться с делами Warden Toolman 1990-08-16
Фильмы Красотка Barney Thompson 1990-03-23
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Your Mother Wears Combat Boots Sergeant Burke 1989-03-26
Фильмы Левиафан Cobb 1989-03-17
Series Down and Out in Beverly Hills Dave Whiteman 1987-07-25
Фильмы Могущество, страсть и убийство Morris King 1987-11-06
Фильмы За бортом Garbage Scow Skipper (uncredited) 1987-12-16
Фильмы Ничего общего Charlie Gargas 1986-07-29
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Фильмы Courage Nick Miraldo 1986-09-24
Фильмы Частный курорт The Maestro 1985-05-03
Series Foley Square 1985-12-11
Series Удивительные истории Unknown 1985-09-29
Фильмы Out of the Darkness Father George 1985-10-12
Фильмы Murder: By Reason of Insanity Ben Haggarty 1985-10-01
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы The Flamingo Kid Arthur Willis 1984-12-21
Series a.k.a. Pablo 1984-03-06
Series Press Your Luck Nick 1983-09-19
Series Casablanca Captain Louis Renault 1983-04-10
Фильмы Танец-вспышка Unknown 1983-04-14
Фильмы Young Doctors in Love Angelo / Angela Bonafetti 1982-07-16
Фильмы The Fan Police Inspector Raphael Andrews 1981-05-15
Series Bret Maverick Unknown 1981-12-01
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Фильмы American Gigolo Detective Sunday 1980-02-08
Series Freebie and the Bean 1980-12-06
Фильмы Cuba Capt. Raphael Ramirez 1979-12-21
Фильмы The Dain Curse Ben Feeney 1978-05-22
Фильмы Thieves Man Below 1977-02-11
Фильмы Diary of the Dead Stan 1976-01-01
Фильмы Доклад для следователя Captain D'Angelo 1975-02-05
Series Baretta Unknown 1975-01-17
Series Новая звезда Narrator 1974-03-03
Фильмы Захват поезда Пелэм 123 Mr. Gray - Joe Welcome 1974-10-02
Series Коджак Unknown 1973-10-24
Фильмы Pocket Money Juan 1972-01-01
Фильмы Deadhead Miles Duke 1972-08-08
Фильмы Рожденный побеждать Vivian 1971-12-01
Series Все в семье Unknown 1971-01-12
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Фильмы The Landlord Hector 1970-05-20
Series Dick and the Duchess Cardinal Sebastian 1957-09-28
Series The Edge of Night 1956-04-02
Фильмы Ровно в полдень Unknown 1952-03-27
Фильмы Ниночка Unknown 1939-10-06