Image of Sam J. Jones

Sam J. Jones

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sam J. Jones is the stage name of Samuel Gerald Jones (born August 12, 1954), an American actor also credited as Sam Jones. Description above from the Wikipedia article Sam J. Jones, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 12, 1954 In Chicago, Illinois, United States
Всего фильмов:
48
Впервые появился:
В series La mujer en el espejo
Последний проект:
movie Третий лишний 2 2015-06-25
Фильмы онлайн
Poster of Звездные врата: ЗВ-1
Poster of Texas Payback
Poster of Under the Gun
Poster of Команда «А»
Фильмография
Series La mujer en el espejo David Hanley (as Sam Jones) 2018
Фильмы Третий лишний 2 Himself 2015-06-25
Фильмы Третий лишний Himself 2012-06-29
Фильмы Ted Sam Jones 2012-06-29
Series At Home With Julia Sam Kettle 2011-09-07
Фильмы ReVamped Jake Hardcastle 2007-09-15
Series Flash Gordon Unknown 2007-08-10
Фильмы Хеллбой: Меч громов 2006-10-28
Series Robson Arms Flash Gordon 2005-06-17
Фильмы Dead Sexy Rackles 2001-10-02
Фильмы Gangland Sgt. Richards 2001-01-01
Фильмы 33 несчастья Unknown 2000-03-24
Series L.A. Heat Unknown 1999-03-15
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Фильмы Where Truth Lies James 1996-12-28
Фильмы American Tigers Sargeant Major Ransom 1996-01-01
Фильмы Earth Minus Zero Marshal Heller 1996-01-01
Фильмы Baja Run Carl Brubaker 1996-04-30
Фильмы American Strays Exterminator 1996-09-12
Series Электронные жучки Unknown 1995-04-01
Series Too Something Tyler Green 1995-10-01
Фильмы Hard Vice Joe 1994-07-27
Фильмы Texas Payback Louis Gentry 1994-11-11
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Fist of Honor Fist Sullivan 1993-05-19
Фильмы Lady Dragon 2 Reb 1993-09-22
Фильмы Thunder in Paradise David Kilmer 1993-09-22
Фильмы South Beach Billy 1993-08-04
Фильмы Night Rhythms Jackson 1992-01-01
Фильмы The Other Woman Mike Florian 1992-08-05
Series Renegade Unknown 1992-09-19
Series Шелковые сети Unknown 1991-11-07
Series Shades of L.A. Unknown 1990-10-10
Фильмы Отряд одного Pete 1989-09-21
Фильмы Trigon Fire Dr. James Ford 1989-01-01
Series Спасатели Малибу Unknown 1989-04-23
Фильмы Whiteforce 1988-01-01
Фильмы Driving Force Steve 1988-01-01
Фильмы Under the Gun Mike Braxton 1988-04-25
Series The Highwayman Unknown 1987-09-20
Фильмы The Spirit Spirit / Denny Colt 1987-07-31
Фильмы Jane and the Lost City 1987-09-03
Фильмы My Chauffeur Battle (as Sam Jones) 1986-01-24
Series Охотник Unknown 1984-09-18
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Series Hardcastle and McCormick Unknown 1983-09-18
Фильмы Kelly's Heroes Unknown 1970-06-22
Фильмы Forbidden 1953-12-02