Image of Dan Hedaya

Dan Hedaya

From Wikipedia, the free encyclopedia Dan Hedaya (born July 24, 1940) is an American character actor. He often plays sleazy villains or uptight, wisecracking individuals; two of his best-known roles are as a cuckolded husband in the Coen brothers' crime thriller Blood Simple, and the scheming Nick Tortelli on the sitcom Cheers. Description above from the Wikipedia article Dan Hedaya, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 24, 1940 In Brooklyn, New York, USA
Всего фильмов:
89
Впервые появился:
В series Andai Ku Tahu
Последний проект:
movie Фантастические твари и где они обитают 2016-11-17
Фильмы онлайн
Poster of ЭкстраМен
Poster of Петля
Poster of Night of the Juggler
Фильмография
Series Andai Ku Tahu 2020
Фильмы Фантастические твари и где они обитают Red 2016-11-17
Фильмы Douglas Brown Frank Maniscalpo 2015-12-31
Фильмы Унижение Asa 2014-03-26
Фильмы Clutter Walter Bickford 2013-06-07
Series Везунчик Francis Diaco 2013-02-26
Фильмы The Normals 2012-11-16
Фильмы ЭкстраМен Aresh 2010-08-01
Series Joe Buck Live Mike 'The Brick' Donatelli 2009-06-15
Фильмы Half Past Ten Unknown 2008-12-01
Series Помадные джунгли Unknown 2008-02-07
Фильмы The Warrior Class Rand 2007-02-06
Series Nobody's Watching Jack Roselli 2006-06-01
Фильмы The Good Student Gabe 2006-01-01
Фильмы Strangers with Candy Guy Blank 2006-07-28
Фильмы Любовь и пицца Vinnie Montebello 2005-07-24
Фильмы New Suit Muster Hansau 2003-05-09
Series The Mullets Bob 2003-09-11
Фильмы American Cousins Settimo 2003-11-28
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы Swimfan Coach Simkins 2002-10-03
Фильмы Лифт Lt. McBain 2001-05-11
Фильмы Mulholland Drive Vincenzo Castigliane 2001-10-19
Фильмы Малхолланд Драйв Vincenzo Castigliane 2001-09-08
Series Living with Lydia Joe Maretto 2001-11-08
Фильмы The Extreme Adventures of Super Dave Gil Ruston 2000-01-11
Фильмы Locked in Silence Dr. Rosenstock 1999-01-01
Фильмы Подруги президента President Richard M. Nixon 1999-08-04
Фильмы Ураган Della Pesca 1999-09-17
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Фильмы Гражданский иск John Riley 1998-03-05
Фильмы The Second Civil War Mel Burgess 1997-03-15
Фильмы Менее привычная жизнь Gabriel 1997-10-24
Фильмы Чужой: Воскрешение Gen. Martin Allahandro Carlos Perez 1997-11-12
Фильмы Alien: Resurrection General Perez 1997-11-26
Фильмы Клуб первых жен Morton Cushman 1996-09-20
Series Hypernauts Sgt. Jeffrey Jeff Rabin 1996-03-01
Фильмы Выкуп Jackie Brown 1996-11-08
Фильмы Дневной свет Frank Kraft 1996-12-06
Фильмы The Usual Suspects Jeff Rabin 1995-09-15
Фильмы Честная игра Walter Hollenbach (uncredited) 1995-11-03
Фильмы Никсон Trini Cardoza 1995-12-22
Фильмы Мэверик Twitchy, Riverboat Poker Player 1994-05-20
Фильмы Another Midnight Run Eddie Moscone 1994-02-05
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series The Tales of Para Handy Melvin "Mel" Horowitz 1994-07-31
Фильмы Точка кипения Brady 1993-04-16
Series Убойный отдел Unknown 1993-01-31
Фильмы Бенни и Джун Thomas 1993-04-16
Фильмы Rookie of the Year Larry 'Fish' Fisher 1993-07-07
Фильмы Based on an Untrue Story Caprawolski 1993-09-20
Фильмы Выбор игры Tournament Director 1993-08-13
Фильмы Консьерж Gene Salvatore 1993-10-01
Фильмы Four Eyes and Six-Guns 1992-12-07
Фильмы Багси 1991-12-10
Фильмы Семейка Аддамс Tully Alford 1991-11-22
Фильмы Pacific Heights Loan Officer 1990-09-28
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы A Smoky Mountain Christmas Harry 1986-12-14
Фильмы Мошенники Anthony Castelo 1986-04-17
Фильмы Беги без оглядки Captain Logan 1986-06-27
Фильмы Courage John Fosh 1986-09-24
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Коммандос Arius 1985-10-03
Series Сумеречная зона Unknown 1985-09-27
Фильмы Reckless Peter Daniels 1984-02-03
Series Heavy Metal L-Gaim Kamehl Butabi 1984-02-04
Фильмы Петля Det. Molinari 1984-08-17
Фильмы The Dollmaker Skyros 1984-05-13
Фильмы Приключения Бакару Банзая: Через восьмое измерение John Gomez 1984-08-15
Фильмы Просто кровь Julian Marty 1984-09-07
Фильмы Голод Lieutenant Allegrezza 1983-04-29
Фильмы I'm Dancing as Fast as I Can Dr. Klein 1982-03-05
Фильмы Endangered Species Peck 1982-09-10
Series Чирс Unknown 1982-09-30
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Series Семейные узы Unknown 1982-09-22
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Фильмы Тайны исповеди Howard Terkel 1981-09-25
Фильмы Night of the Juggler Sgt. Otis Barnes 1980-06-06
Фильмы Возвращение с Ведьминой горы 1978-03-10
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Фильмы The Prince of Central Park Hot Dog Vendor 1977-06-17
Фильмы The Passover Plot Yaocov 1976-10-01
Series Коджак Unknown 1973-10-24
Series In Loving Memory Frank Waturi 1969-11-04
Фильмы The Thrill of It All 1963-07-17
Фильмы Пожнешь бурю Unknown 1960-06-24