Image of Udo Kier

Udo Kier

From Wikipedia, the free encyclopedia Udo Kier (born Udo Kierspe; October 14, 1944) is a German actor, known primarily for his work in horror and exploitation movies. Description above from the Wikipedia article Udo Kier, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 14, 1944 In Cologne, Germany
Всего фильмов:
145
Впервые появился:
В series Monster Warriors
Последний проект:
movie Iron Sky: The Coming Race 2018-03-01
Фильмы онлайн
Poster of UFO in Her Eyes
Poster of The Killing Grounds
Poster of 100 Years of Adolf Hitler
Poster of Mark of the Devil
Фильмография
Series Saturday Night Live with Howard Cosell Graf Frackstein 2019
Series Monster Warriors Hans 2019
Фильмы Blade Dragonetti 2019
Series Si Yoyo Madame 2019
Фильмы Iron Sky: The Coming Race Wolfgang Kortzfleisch 2018-03-01
Series Music Bank Herr Jung 2018
Фильмы Brawl in Cell Block 99 The Placid Man 2017-12-31
Фильмы Seances 2016-04-28
Фильмы Broer Frank Solek 2016-01-20
Фильмы Coconut Hero Mr. Morrow 2015-08-13
Фильмы The Forbidden Room Count Yugh / The Butler / The Dead Father / Guard / Pharmacist 2015-10-07
Series Altes Geld Rauchensteiner 2015-03-26
Фильмы Монтажёр Dr Casini 2014-09-11
Фильмы Нимфоманка: Часть 2 The Waiter 2013-12-25
Series Sud Sai Pan Himself 2013-06-15
Фильмы Blood Of 1000 Virgins Himself (archive footage) 2013-05-14
Фильмы Железное небо Wolfgang Kortzfleisch 2012-03-10
Фильмы Ночь тамплиера Father Paul 2012-01-01
Фильмы Повелители Салема Witchhunter (uncredited) 2012-09-10
Фильмы UFO in Her Eyes Steve Frost 2011-10-06
Фильмы Keyhole Dr. Lemke 2011-09-09
Фильмы Театр абсурда Peg Poett 2011-07-15
Фильмы Меланхолия Wedding planner 2011-05-26
Фильмы Der Himmel hat vier Ecken Graf Karpatovicz 2011-04-03
Фильмы Меланхолия Wedding Planner 2011-07-07
Фильмы Das Leben ist zu lang Tabatabai 2010-08-26
Фильмы Метропия Ivan Bahn (voice) 2009-10-21
Фильмы Lulu and Jimi Schultz 2009-01-22
Фильмы Мой сын, мой сын, что ты наделал Lee Meyers 2009-09-06
Фильмы Фар Край Dr. Krieger 2008-10-02
Фильмы Полтора рыцаря: В поисках похищенной принцессы Херцелинды Luipold Trumpf 2008-12-17
Фильмы Хэллоуин 2007 Morgan Walker 2007-10-25
Фильмы Грайндхаус Franz Hess (segment "Werewolf Women of the SS") 2007-04-06
Фильмы Мать слёз Father Johannes 2007-09-06
Фильмы Fall Down Dead Picasso Killer / Aaron Garvey 2007-07-20
Фильмы The Killing Grounds P. 2007-07-17
Фильмы Pars: Operation Cherry Klaus Kayman 2007-04-20
Фильмы Werewolf Women of the SS Franz Hess 2007-04-06
Фильмы Crusade in Jeans Dr. Lawerence 2006-11-15
Фильмы Pray For Morning Edouard Leopold Edu 2006-05-02
Фильмы Девственность Холли Klaus 2006-08-16
Фильмы Headspace Rev. Karl Hartman 2005-01-01
Series Мастера ужасов Unknown 2005-10-28
Фильмы Мандерлей Mr. Kirspe 2005-05-16
Series Поллитровая мышь Baron Frankenstein 2005-06-19
Фильмы Cigarette Burns Bellinger 2005-12-16
Фильмы Бладрейн Regal Monk 2005-10-22
Series 4 gegen Z Zanrelot 2005-04-09
Фильмы Пережить Рождество Heinrich 2004-09-21
Фильмы Celluloid Horror Himself 2004-01-01
Фильмы Дракула 3000 Capt. Varna 2004-08-09
Series Бэтмен Unknown 2004-09-11
Фильмы Evil Eyes George 2004-08-04
Фильмы 30 Days Until I'm Famous Barry Davis 2004-05-07
Фильмы Версия 1.0 Derrick 2004-03-19
Фильмы Догвилль Man in the Coat 2003-05-19
Фильмы Tor zum Himmel Joachim Nowak 2003-12-18
Series Henry's World The Guardian 2002-08-24
Фильмы Mrs. Meitlemeihr Hitler / Mrs. Meitlemeihr 2002-11-26
Фильмы He Sees You When You're Sleeping Hans Kramer 2002-01-01
Фильмы Страх.сом Polidori 2002-08-09
Фильмы Korn: Deuce Commander 2002-01-01
Фильмы The Last Minute Nazi Fashion Shooter 2001-01-01
Фильмы Doomsdayer 2001-01-01
Фильмы Double Deception Vincent 2001-07-14
Фильмы Revelation The Grand Master 2001-04-12
Фильмы Invincible Count Helldorf 2001-01-01
Фильмы Critical Mass Samson 2001-07-04
Фильмы Диверсанты General Landssdorf 2001-10-14
Фильмы Auf Herz und Nieren Doc 2001-11-17
Фильмы The Praying Mantis Julius Quellenreich 2001-03-08
Фильмы Тень вампира Albin Grau 2000-05-15
Фильмы 100 глаз Ларса фон Триера Himself 2000-12-02
Фильмы Just One Night Walter Lert 2000-09-26
Фильмы Red Letters George Kessler 2000-06-09
Фильмы Танцующая в темноте Dr. Porkorny 2000-05-17
Фильмы The New Adventures of Pinocchio Madame Flambeau/Lorenzini 1999-11-15
Фильмы Конец света Head Priest 1999-11-24
Фильмы Spy Games Ivan Bliniak 1999-09-10
Фильмы Possessed Vincent 1999-06-25
Фильмы Армагеддон Psychologist 1998-07-01
Фильмы Блэйд Dragonetti 1998-08-21
Фильмы Ice Dr. Norman Kistler 1998-07-21
Фильмы Королевство II Aage Krüger 1997-11-01
Фильмы Prince Valiant Sligon 1997-07-24
Фильмы The End of Violence Zoltan Kovacs 1997-05-11
Фильмы Не называй меня малышкой Curly 1996-05-02
Фильмы The Adventures of Pinocchio Lorenzini 1996-07-26
Фильмы Рассекая волны Sadistic Sailor 1996-05-13
Фильмы Duke of Groove 1996-05-07
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Фильмы United Trash UNO-General Werner Brenner 1996-02-22
Фильмы A Trick of the Light Max Skladanowsky 1995-11-28
Фильмы Джонни Мнемоник Ralfi 1995-05-26
Фильмы Nur über meine Leiche Killer 1995-08-31
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 3 - Werben um Jacqueline 1994-01-03
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 4 - Die lustvollen Sklavinnen von Samoi 1994-01-04
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 2 - Die Rückkehr aus Roissy 1994-01-02
Фильмы Ace Ventura: Pet Detective Ron Camp 1994-02-17
Фильмы Tod eines Weltstars Udo Kier 1994-06-01
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 5 - Die Offenbarung 1994-01-05
Фильмы Королевство Lillebror 1994-11-23
Фильмы Rotwang muß weg! Arthur Eigenrauch 1994-10-28
Фильмы Even Cowgirls Get the Blues Commercial Director 1994-05-13
Series Подводная Одиссея Unknown 1994-01-19
Фильмы Terror 2000 Jablo 1994-11-18
Фильмы Jack Reed: Badge of Honour Giles Marquette 1993-11-12
Фильмы Sex Himself 1992-11-15
Фильмы Европа Lawrence Hartmann 1991-05-11
Фильмы Nárcisz és Psyché Nárcisz - Ungvárnémeti Tóth László 1990-12-30
Фильмы The German Chainsaw Massacre Jonny 1990-11-29
Фильмы 100 Years of Adolf Hitler Adolf Hitler 1989-02-18
Фильмы Mother's Mask Herr Seiler 1988-10-28
Фильмы Medea Jason 1988-01-01
Фильмы Am nächsten Morgen kehrte der Minister nicht an seinen Arbeitsplatz zurück Minister / Kali 1986-04-23
Фильмы Egomania: Island Without Hope Baron Tante Teufel 1986-10-24
Фильмы Совращение: Жестокая женщина Gregor 1985-02-01
Фильмы Die wilden Fünfziger Fromm 1983-09-23
Фильмы The Island of the Bloody Plantation Hermano 1983-01-27
Фильмы The Strange Case of Dr. Jekyll and Miss Osbourne Dr. Henry Jekyll 1981-06-17
Фильмы Лили Марлен Drewitz 1981-01-14
Фильмы Лола Waiter 1981-08-20
Фильмы Берлин, Александерплац Junger Mann an der Bar 1980-08-28
Фильмы Nárcisz és Psyché Nárcisz 1980-12-22
Фильмы Lulu Jack the Ripper 1980-11-07
Фильмы Третье поколение Edgar Gast 1979-09-14
Фильмы Приготовьте носовые платки 1978-01-11
Фильмы La deuxième femme Himself 1978-01-01
Фильмы Суспирия Dr. Frank Mandel 1977-02-01
Фильмы Больвизер Schafftaler 1977-07-31
Series The McLean Stevenson Show Gessler 1976-12-01
Фильмы Спермула Werner 1976-07-07
Фильмы Goldflocken 1976-05-20
Фильмы Exposé Paul Martin 1976-03-01
Фильмы История О René 1975-08-28
Фильмы Joseph Balsamo Gilbert 1973-12-23
Series Телефон полиции – 110 Zermahlen 1971-06-27
Фильмы Mark of the Devil Count Christian von Meruh 1970-02-19
Series Комиссар Шимански Hans-Rudi Dreher 1970-11-29
Фильмы La stagione dei sensi Luca 1969-10-22
Фильмы Shameless Alexander Pohlmann 1968-02-08
Фильмы Road to Saint Tropez Boy 1966-03-01
Series Dave's Place Radley 1965-10-03
Series Summer Playhouse Count Dracula 1954-07-06
Фильмы I Shot Jesse James Holger 1949-02-26