Image of Udo Kier

Udo Kier

From Wikipedia, the free encyclopedia Udo Kier (born Udo Kierspe; October 14, 1944) is a German actor, known primarily for his work in horror and exploitation movies. Description above from the Wikipedia article Udo Kier, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 14, 1944 In Cologne, Germany
Всего фильмов:
144
Впервые появился:
В series Monster Warriors
Последний проект:
movie Iron Sky: The Coming Race 2018-03-01
Фильмы онлайн
Poster of UFO in Her Eyes
Poster of The Killing Grounds
Poster of 100 Jahre Adolf Hitler - Die letzte Stunde im Führerbunker
Poster of Hexen bis aufs Blut gequält
Фильмография
Series Si Yoyo Madame 2018
Фильмы Iron Sky: The Coming Race Wolfgang Kortzfleisch 2018-03-01
Series Monster Warriors Hans 2018
Series Saturday Night Live with Howard Cosell Graf Frackstein 2018
Series Music Bank Herr Jung 2018
Фильмы Ace Ventura: Pet Detective Ron Camp 2018
Фильмы Brawl in Cell Block 99 The Placid Man 2017-12-31
Фильмы Broer Frank Solek 2016-01-20
Фильмы Seances 2016-04-28
Фильмы Coconut Hero Mr. Morrow 2015-08-13
Фильмы The Forbidden Room Count Yugh / The Butler / The Dead Father / Guard / Pharmacist 2015-10-07
Series Altes Geld Rauchensteiner 2015-03-26
Фильмы Монтажёр Dr Casini 2014-09-11
Фильмы Нимфоманка: Часть 2 The Waiter 2013-12-25
Series Sud Sai Pan Himself 2013-06-15
Фильмы Blood Of 1000 Virgins Himself (archive footage) 2013-05-14
Фильмы Железное небо Wolfgang Kortzfleisch 2012-03-10
Фильмы Ночь тамплиера Father Paul 2012-01-01
Фильмы Повелители Салема Witchhunter (uncredited) 2012-09-10
Фильмы UFO in Her Eyes Steve Frost 2011-10-06
Фильмы Keyhole Dr. Lemke 2011-09-09
Фильмы Театр абсурда Peg Poett 2011-07-15
Фильмы Меланхолия Wedding planner 2011-05-26
Фильмы Der Himmel hat vier Ecken Graf Karpatovicz 2011-04-03
Фильмы Меланхолия Wedding Planner 2011-07-07
Фильмы Das Leben ist zu lang Tabatabai 2010-08-26
Фильмы Мой сын, мой сын, что ты наделал Lee Meyers 2009-09-06
Фильмы Lulu & Jimi Schultz 2009-01-22
Фильмы Метропия Ivan Bahn (voice) 2009-10-21
Фильмы Полтора рыцаря: В поисках похищенной принцессы Херцелинды Luipold Trumpf 2008-12-17
Фильмы Фар Край Dr. Krieger 2008-01-01
Фильмы Мать слёз Father Johannes 2007-09-06
Фильмы Грайндхаус Franz Hess (segment "Werewolf Women of the SS") 2007-04-06
Фильмы Хэллоуин 2007 Morgan Walker 2007-08-31
Фильмы Fall Down Dead Picasso Killer / Aaron Garvey 2007-07-20
Фильмы The Killing Grounds P. 2007-07-17
Фильмы Pars: Kiraz operasyonu Klaus Kayman 2007-04-20
Фильмы Werewolf Women of the SS Franz Hess 2007-04-06
Фильмы Девственность Холли Klaus 2006-08-16
Фильмы Pray For Morning Edouard Leopold Edu 2006-05-02
Фильмы Headspace Rev. Karl Hartman 2005-01-01
Фильмы Бладрейн Regal Monk 2005-10-22
Фильмы Мандерлей Mr. Kirspe 2005-05-16
Series Поллитровая мышь Baron Frankenstein 2005-06-19
Фильмы Cigarette Burns Bellinger 2005-12-16
Series Мастера ужасов Unknown 2005-10-28
Series 4 gegen Z Zanrelot 2005-04-09
Фильмы Пережить Рождество Heinrich 2004-09-21
Фильмы Celluloid Horror Himself 2004-01-01
Фильмы Dracula 3000 Capt. Varna 2004-08-09
Series Бэтмен Unknown 2004-09-11
Фильмы Evil Eyes George 2004-08-04
Фильмы 30 Days Until I'm Famous Barry Davis 2004-05-07
Фильмы Версия 1.0 Derrick 2004-03-19
Фильмы Догвилль Man in the Coat 2003-05-19
Фильмы Tor zum Himmel Joachim Nowak 2003-12-18
Series Henry's World The Guardian 2002-08-24
Фильмы Mrs. Meitlemeihr Hitler / Mrs. Meitlemeihr 2002-11-26
Фильмы He Sees You When You're Sleeping Hans Kramer 2002-01-01
Фильмы Страх.сом Polidori 2002-08-09
Фильмы Korn: Deuce Commander 2002-01-01
Фильмы The Last Minute Nazi Fashion Shooter 2001-01-01
Фильмы Doomsdayer 2001-01-01
Фильмы Double Deception Vincent 2001-07-14
Фильмы Revelation The Grand Master 2001-04-12
Фильмы Invincible Count Helldorf 2001-01-01
Фильмы Critical Mass Samson 2001-07-04
Фильмы Диверсанты General Landssdorf 2001-10-14
Фильмы Auf Herz und Nieren Doc 2001-11-17
Фильмы Die Gottesanbeterin Julius Quellenreich 2001-03-08
Фильмы Танцующая в темноте Dr. Porkorny 2000-05-17
Фильмы Von Trier's 100 Øjne Himself 2000-12-02
Фильмы Just One Night Walter Lert 2000-09-26
Фильмы Ice Dr. Norman Kistler 2000-07-22
Фильмы Red Letters George Kessler 2000-06-09
Фильмы Тень вампира Albin Grau 2000-05-15
Фильмы Конец света Head Priest 1999-11-24
Фильмы Besat Vincent 1999-06-25
Фильмы Spy Games Ivan Bliniak 1999-09-10
Фильмы The New Adventures of Pinocchio Madame Flambeau/Lorenzini 1999-11-15
Фильмы Армагеддон Psychologist 1998-07-01
Фильмы Blade Dragonetti 1998-08-21
Фильмы Блэйд Dragonetti 1998-08-21
Фильмы Королевство II Aage Krüger 1997-11-01
Фильмы Prince Valiant Sligon 1997-07-24
Фильмы The End of Violence Zoltan Kovacs 1997-05-11
Фильмы United Trash UNO-General Werner Brenner 1996-02-22
Фильмы Duke of Groove 1996-05-07
Фильмы Рассекая волны Sadistic Sailor 1996-05-13
Фильмы The Adventures of Pinocchio Lorenzini 1996-07-26
Фильмы Не называй меня малышкой Curly 1996-05-02
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Фильмы Nur über meine Leiche Killer 1995-08-31
Фильмы Die Gebrüder Skladanowsky Max Skladanowsky 1995-11-28
Фильмы Джонни Мнемоник Ralfi 1995-05-26
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 2 - Die Rückkehr aus Roissy 1994-01-02
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 3 - Werben um Jacqueline 1994-01-03
Фильмы Even Cowgirls Get the Blues Commercial Director 1994-05-13
Фильмы Tod eines Weltstars Udo Kier 1994-06-01
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 4 - Die lustvollen Sklavinnen von Samoi 1994-01-04
Фильмы Королевство Lillebror 1994-11-23
Фильмы Rotwang muß weg! Arthur Eigenrauch 1994-10-28
Series Подводная Одиссея Unknown 1994-01-19
Фильмы Die Geschichte der O - Episode 5 - Die Offenbarung 1994-01-05
Фильмы Terror 2000 - Intensivstation Deutschland Jablo 1994-11-18
Фильмы Jack Reed: Badge of Honour Giles Marquette 1993-11-12
Фильмы Sex Himself 1992-11-15
Фильмы Европа Lawrence Hartmann 1991-05-11
Фильмы Nárcisz és Psyché Nárcisz - Ungvárnémeti Tóth László 1990-12-30
Фильмы Das deutsche Kettensägenmassaker Jonny 1990-11-29
Фильмы 100 Jahre Adolf Hitler - Die letzte Stunde im Führerbunker Adolf Hitler 1989-02-18
Фильмы Mutters Maske Herr Seiler 1988-10-28
Фильмы Medea Jason 1988-01-01
Фильмы Am nächsten Morgen kehrte der Minister nicht an seinen Arbeitsplatz zurück Minister / Kali 1986-04-23
Фильмы Egomania - Insel ohne Hoffnung Baron Tante Teufel 1986-10-24
Series Настоящие охотники за привидениями Dr. Lawerence 1986-09-13
Фильмы Совращение: Жестокая женщина Gregor 1985-02-01
Фильмы Die wilden Fünfziger Fromm 1983-09-23
Фильмы Die Insel der blutigen Plantage Hermano 1983-01-27
Фильмы Docteur Jekyll et les femmes Dr. Henry Jekyll 1981-06-17
Фильмы Лили Марлен Drewitz 1981-01-14
Фильмы Лола Waiter 1981-08-20
Фильмы Берлин, Александерплац Junger Mann an der Bar 1980-08-28
Фильмы Nárcisz és Psyché Nárcisz 1980-12-22
Фильмы Lulu Jack the Ripper 1980-11-07
Фильмы Третье поколение Edgar Gast 1979-09-14
Фильмы Приготовьте носовые платки 1978-01-11
Фильмы Суспирия Dr. Frank Mandel 1977-02-01
Фильмы Больвизер Schafftaler 1977-07-31
Series The McLean Stevenson Show Gessler 1976-12-01
Фильмы Спермула Werner 1976-07-07
Фильмы Goldflocken 1976-05-20
Фильмы Exposé Paul Martin 1976-03-01
Фильмы История О René 1975-08-28
Фильмы Joseph Balsamo Gilbert 1973-12-23
Series Телефон полиции – 110 Zermahlen 1971-06-27
Фильмы Hexen bis aufs Blut gequält Count Christian von Meruh 1970-02-19
Series Комиссар Шимански Hans-Rudi Dreher 1970-11-29
Фильмы La stagione dei sensi Luca 1969-10-22
Фильмы Schamlos Alexander Pohlmann 1968-02-08
Фильмы Road to Saint Tropez Boy 1966-03-01
Series Dave's Place Radley 1965-10-03
Series Summer Playhouse Count Dracula 1954-07-06
Фильмы I Shot Jesse James Holger 1949-02-26