Image of John Turturro

John Turturro

From Wikipedia, the free encyclopedia. John Michael Turturro (born February 28, 1957) is an American actor, writer, and director known for his roles in the films Barton Fink (1991), Quiz Show (1994), The Big Lebowski (1998), and O Brother, Where Art Thou? (2000). He has appeared in over sixty films, and has worked frequently with the Coen brothers, Adam Sandler, and Spike Lee. Description above from the Wikipedia article John Turturro, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 28, 1957 In Brooklyn, New York, USA
Всего фильмов:
108
Впервые появился:
В movie You Don't Mess with the Zohan
Последний проект:
movie Landline 2017-07-21
Фильмы онлайн
Poster of The Filmmaker and the Labyrinth
Poster of Illuminata
Poster of Толкачи
Poster of Фрейзер
Фильмография
Фильмы You Don't Mess with the Zohan Phantom 2019
Фильмы The Big Lebowski Jesus Quintana 2019
Фильмы Transformers: Revenge of the Fallen Simmons 2019
Series Daldalita Moe Flatbush 2019
Фильмы The True Adventures of Wolfboy Mr. Silk 2019
Фильмы Трансформеры: Последний рыцарь Agents Simmons 2017-06-22
Фильмы Landline Alan Jacobs 2017-07-21
Series Однажды ночью Jack Stone 2016-07-10
Фильмы Каменные кулаки Frankie Carbo 2016-08-26
Фильмы Моя мама Barry Huggins 2015-04-16
Фильмы Нелепая шестёрка Abner Doubleday 2015-12-11
Фильмы Keepers of the Covenant: Making Exodus: Gods and Kings Himself 2015-03-17
Series The Rising Sun 2014-07-16
Фильмы Рио, я люблю тебя Homem (segment "Quando não há Mais Amor") 2014-09-12
Фильмы Исход: Цари и боги Seti 2014-12-11
Фильмы Божий карман Arthur 'Bird' Capezio 2014-05-09
Фильмы Игры богов Hades 2013-11-13
Фильмы Под маской жиголо Fioravante 2013-09-07
Фильмы Элейн Стрич: Пристрелите меня Himself 2013-04-09
Фильмы 1-900-TONIGHT (Somewhere Tonight) Leroy 2011-07-08
Фильмы Тачки 2 Francesco Bernoulli (voice) 2011-06-11
Фильмы Трансформеры: Тёмная сторона Луны Simmons 2011-06-28
Фильмы Transformers: Dark of the Moon Simmons 2011-06-29
Фильмы Щелкунчик и Крысиный король The Rat King 2010-11-24
Фильмы Rehearsal for a Sicilian Tragedy 2009-09-05
Фильмы Трансформеры: Месть падших Agent Simmons 2009-06-19
Фильмы The Taking of Pelham 123 Camonetti 2009-06-12
Фильмы Опасные пассажиры поезда 123 Camonetti 2009-06-11
Фильмы Незлопамятный Larry 2009-07-15
Фильмы Beyond Wiseguys: Italian Americans & the Movies 2008-01-20
Series Jamie's Ministry of Food Roland T. Flakfizer 2008-09-30
Фильмы Не шутите с Zоханом! The Phantom 2008-06-05
Фильмы Чудо святой Анны Detective Antonio Ri 2008-09-15
Фильмы Однажды в Голливуде Dick Bell 2008-10-17
Фильмы Рождественская История Iisakki (English version, voice) 2007-11-16
Фильмы Вихрь Harvey Brickman 2007-02-10
Фильмы Transformers Agent Simmons 2007-07-03
Фильмы Трансформеры Agent Simmons 2007-06-27
Series Martin Lawrence Presents 1st Amendment Stand-Up Dante Dominio 2007-04-18
Series The Bronx Is Burning 2007-07-09
Фильмы Сакко и Ванцетти Vanzetti (Voice) 2006-04-06
Series 코마 Jim 2006-07-21
Фильмы Любовь и сигареты Male Dancer & Singer 2005-09-13
Фильмы The Moon and the Son: An Imagined Conversation Son 2005-01-01
Фильмы Тайное окно John Shooter 2004-03-12
Фильмы The Filmmaker and the Labyrinth Himself 2004-06-17
Фильмы Secret Window John Shooter 2004-03-12
Фильмы Она ненавидит меня Don Angelo Bonasera 2004-07-30
Series Бэтмен Emilio Lopez 2004-09-11
Фильмы 2BPerfectlyHonest Sal / Roberto 2004-05-02
Фильмы Anger Management Chuck 2003-04-11
Фильмы Управление гневом Chuck 2003-04-11
Фильмы Fear X Harry 2003-01-13
Фильмы Возмещение ущерба Sean Amstrong 2002-02-06
Фильмы Rosy-Fingered Dawn: A Film on Terrence Malick Himself 2002-09-01
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы Monday Night Mayhem Howard Cosell 2002-01-14
Фильмы Обезьянья кость Monkeybone (voice) 2001-02-23
Series The Saddle Club William Pound 2001-02-06
Фильмы Thirteen Conversations About One Thing Walker 2001-09-02
Фильмы O Brother, Where Art Thou? Pete Hogwallop 2001-02-02
Фильмы Защита Лужина Aleksandr Ivanovich 'Sascha' Luzhin 2000-08-21
Фильмы О, где же ты, брат? Pete Hogwallop 2000-08-30
Фильмы Company Man Crocker Johnson 2000-03-09
Фильмы Two Thousand and None Benjamin Kasparian 2000-01-31
Фильмы Кровавое лето Сэма Harvey the Black Dog (voice) 1999-07-02
Фильмы Cradle Will Rock Aldo Silvano 1999-12-10
Фильмы Illuminata Tuccio 1998-05-21
Фильмы Шулера Joey Knish 1998-09-11
Фильмы Rounders Joey Knish 1998-09-11
Фильмы Animals with the Tollkeeper Tuxedo Man 1998-01-06
Фильмы Lesser Prophets Leon 1997-11-28
Фильмы La tregua Primo Levi 1997-02-10
Фильмы Grace of My Heart Joel Millner 1996-09-13
Фильмы Лунная шкатулка Al Fountain 1996-08-29
Фильмы Девушка №6 Murray - the Agent 1996-03-22
Фильмы Sugartime Sam Giancana 1995-11-25
Фильмы Search and Destroy Ron 1995-01-01
Фильмы Толкачи Det. Larry Mazilli 1995-09-15
Фильмы В поисках одноглазого Джимми Disco Bean 1994-11-14
Series Baseball Voice 1994-09-18
Фильмы Телевикторина Herbie Stempel 1994-08-25
Фильмы Being Human Lucinnius 1994-05-06
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Бесстрашный Dr. Bill Perlman 1993-10-15
Фильмы Mac Niccolo (Mac) Vitelli 1992-09-17
Фильмы Бартон Финк Barton Fink 1991-08-01
Фильмы Обед нагишом Unknown 1991-12-27
Фильмы Лихорадка джунглей Pauline Carbone 1991-06-07
Фильмы Состояние Исступления Nick 1990-09-14
Фильмы Уважаемые люди Mike Battaglia 1990-01-18
Фильмы Перекресток Миллера Bernie Bernbaum 1990-09-21
Фильмы Обратный след Pinella 1990-04-03
Фильмы Пять углов Heinz 1987-09-11
Фильмы Сицилиец Pisciotta 1987-10-23
Series Другой мир Jesus Quintana 1987-09-24
Series Hooperman Carl Cody 1987-09-23
Фильмы Цвет денег Julian 1986-10-07
Series Lost Empires Willie 1986-10-24
Фильмы Off Beat Neil Pepper 1986-04-10
Фильмы Ханна и ее сестры TV Writer 1986-02-07
Фильмы Exterminator 2 Guy #1 1984-09-14
Фильмы The Flamingo Kid Ted from Pinky's 1984-12-21
Фильмы Бешеный бык Man at Webster Hall Table (uncredited) 1980-11-14
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series The Great Adventure Raymond Brocco 1963-09-27
Series 77 Sunset Strip Pino 1958-10-10
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18