Image of William Zabka

William Zabka

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   William Michael "Billy" Zabka (born October 20, 1965) is an American actor, martial artist, screenwriter, and film producer. Zabka is best known for playing bully types in several popular '80s films, such as his role of Johnny Lawrence in 1984's The Karate Kid. Description above from the Wikipedia article William Zabka, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 20, 1965 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
29
Впервые появился:
В series Glass Fleet
Последний проект:
movie Где живет мечта 2014-04-06
Фильмы онлайн
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Любовь зла
Poster of Парень-каратист
Poster of Public Defender
Фильмография
Series Glass Fleet Greg Larson 2019
Фильмы Где живет мечта Milton Malcolm 2014-04-06
Фильмы Крест Saw 2011-07-12
Фильмы Хохотушка Prison Guard 2007-01-21
Фильмы Cake: A Wedding Story Sam 2007-10-05
Series Как я встретил вашу маму Clown 2005-09-19
Фильмы Wild Roomies Slick Salesman 2004-01-01
Фильмы Gale Force Rance 2002-01-15
Фильмы Hyper Sonic The Executive 2002-01-22
Фильмы Antibody Otto Emmerick 2002-12-04
Фильмы Artificial Telepathy Rojack 2001-01-01
Фильмы В огне Curt Peters 2001-07-18
Фильмы Эпоха Rover Driver Joe 2001-11-24
Фильмы Любовь зла Unknown 2001-11-01
Фильмы Питон Greg Larsen 2000-08-09
Фильмы Перехватчики Dave 1999-09-11
Фильмы High Voltage Bulldog 1997-01-01
Фильмы Shootfighter 2 Ruben 1996-08-27
Фильмы The Power Within Raymond Vonn 1995-10-24
Фильмы Shootfighter: Fight to the Death Ruben 1993-05-05
Фильмы A Tiger's Tale Randy 1987-08-22
Фильмы Снова в школу Chas 1986-06-13
Фильмы Малыш-каратист 2 Johnny Lawrence 1986-06-18
Фильмы Just One of the Guys Greg Tolan 1985-04-26
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Европейские каникулы Jack 1985-07-25
Фильмы The Karate Kid Johnny 1984-06-22
Фильмы Парень-каратист Johnny Lawrence 1984-06-22
Series Public Defender Rick 1954-03-11