Image of Anthony Starke

Anthony Starke

From Wikipedia, the free encyclopedia. Anthony Starke (born June 6, 1963) is an American actor. Starke is well known for his one episode role in Seinfeld, playing the 3rd person-speaking character Jimmy in "The Jimmy", as well as playing Jack on The George Carlin Show, on Fox.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 6, 1963 In Syracuse - New York - USA
Всего фильмов:
38
Впервые появился:
В series Lady Blue 1985-04-15
Последний проект:
movie Meet My Valentine 2015-02-06
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Черная метка
Poster of Побег
Poster of Доктор Хаус
Фильмография
Фильмы Meet My Valentine Dr. Weaver 2015-02-06
Series Восприятие Richard Douglas 2012-07-09
Series Обмани меня Unknown 2009-01-21
Series Касл Gary Moore 2009-03-08
Фильмы Внезапно беременна Dr. Robert Taylor 2009-06-09
Series Гимнастки Steve Tanner 2009-06-22
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Фильмы Just Like Home Unknown 2007-03-30
Series Лунный свет Unknown 2007-09-28
Series Вперед, в прошлое! Unknown 2007-09-24
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Бостонская школа Unknown 2000-10-23
Series Cold Feet David Chandler 1999-09-24
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Series The Magnificent Seven Ezra Stendish 1998-01-03
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Фильмы Inferno Will Dezmond 1998-10-29
Series Притворщик Unknown 1996-09-19
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series The George Carlin Show 1994-01-16
Фильмы Некуда Бежать Billy 1993-01-15
Series Приключения Бриско Каунти-младшего Unknown 1993-08-27
Фильмы The Flash III: Deadly Nightshade Russell / The Ghost 1992-12-31
Фильмы Изгоняющий заново Father Luke Brophy 1990-09-14
Series Флэш Unknown 1990-09-20
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Фильмы Лицензия на убийство Truman-Lodge 1989-07-07
Фильмы Возвращение Помидоров-Убийц Chad Finletter 1988-04-22
Series Джамп стрит, 21 Unknown 1987-04-12
Series One Big Family 1986-09-27
Series Lady Blue Unknown 1985-04-15