Image of Dylan Walsh

Dylan Walsh

​From Wikipedia, the free encyclopedia Dylan Walsh (born November 17, 1963) is an American actor. He is best known as Dr. Sean McNamara in the FX television series Nip/Tuck and for his role in the movie Congo.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 17, 1963 In Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
42
Впервые появился:
В series Доктор Килдэр 1961-09-27
Последний проект:
movie Неизвестные авторы 2014-04-18
Фильмы онлайн
Poster of Отчим
Poster of Дом у озера
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Дураков нет
Фильмография
Фильмы Неизвестные авторы Alan Mooney 2014-04-18
Series Помнить всё Al Burns 2011-09-20
Фильмы Чемпион Jack Tweedy 2010-08-20
Series Касл FBI Agent Harris 2009-03-08
Фильмы Отчим David Harris 2009-10-16
Фильмы Just Add Water Ray Tuckby 2008-03-18
Фильмы Lost Holiday: The Jim & Suzanne Shemwell Story Jim Shemwell 2007-12-08
Фильмы Дом у озера Morgan 2006-06-16
Фильмы More Than Meets the Eye: The Joan Brock Story Jim Brock 2003-06-16
Series Части тела Sean McNamara 2003-07-22
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Par 6 Mac Hegelman 2002-01-01
Фильмы Deadly Little Secrets Cole Chamberlain 2002-01-01
Фильмы Power Play Matt Nash 2002-02-01
Фильмы Мы были солдатами Capt. Robert Edwards 2002-03-01
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Series Любовь вдовца Unknown 2002-09-16
Фильмы Jet Boy Boon Palmer 2001-09-30
Фильмы Final Voyage Aaron 2000-06-20
Фильмы Maelström 2000-09-08
Фильмы The Almost Perfect Bank Robbery Frank Syler 1999-07-21
Фильмы Men Teo 1997-10-23
Фильмы Changing Habits Felix Shepherd 1997-05-20
Фильмы Divided by Hate Louis Gibbs 1997-01-01
Series Brooklyn South 1997-09-22
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Eden Bill Kunen 1996-01-01
Фильмы Конго Dr. Peter Elliot 1995-06-09
Series The Outer Limits Unknown 1995-03-26
Series 古畑任三郎 Detective John Waller 1994-04-13
Фильмы Radio Inside Michael Anderson 1994-03-15
Фильмы Дураков нет Peter Sullivan 1994-12-23
Фильмы Artic Blue 1993-01-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы Arctic Blue Eric Desmond 1993-01-01
Фильмы Where the Heart Is Tom 1990-02-23
Фильмы Betsy's Wedding Jake Lovell 1990-06-22
Series Kate & Allie Unknown 1984-03-19
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Фильмы На несколько долларов больше 1965-12-18
Series Combat! Unknown 1962-10-02
Series Доктор Килдэр Jory Talbot (as Charles Hunter Walsh) 1961-09-27