Image of Tony Haygarth

Tony Haygarth

Tony Haygarth was born on February 4, 1945 in Liverpool, England. He is an actor, known for Chicken Run (2000), Where the Heart Is (1997) and Rosie (1977). He is married to Carol Haygarth. They have two children.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 4, 1945
Всего фильмов:
76
Впервые появился:
В series All Change
Последний проект:
series Детство Шелдона 2017-09-25
Фильмы онлайн
Poster of Человек-паук 3: Враг в отражении
Poster of Murder
Poster of Fakers
Poster of Пьеса дня
Фильмография
Series All Change Unknown 2020
Series Faza Navardan Friar Tuck 2020
Series Детство Шелдона Cassidy 2017-09-25
Series Бигль Master Prowse 2012-03-26
Фильмы Gracie! Fred Stansfield 2009-11-23
Фильмы Человек-паук 3: Враг в отражении Unknown 2007-05-01
Series Mayo Unknown 2006-03-12
Фильмы The Rotters' Club 2005-01-26
Series The Rotters' Club 2005-01-26
Фильмы Under The Greenwood Tree Reuben Dewy 2005-12-26
Series Bleak House Unknown 2005-10-27
Фильмы Class of '76 DS Pritchard 2005-10-05
Фильмы Twenty Thousand Streets Under the Sky 2005-04-19
Фильмы Murder Unknown 2004-04-02
Фильмы Fakers 2004-01-01
Фильмы Hornblower: Duty Prowse 2003-01-06
Series Война Фойла Unknown 2002-10-27
Фильмы Fields of Gold George Hurst 2002-06-08
Series Инспектор Линли расследует Unknown 2002-04-08
Фильмы Побег из курятника Mr. Tweedy (voice) 2000-06-21
Фильмы Chicken Run Mr. Tweedy 2000-06-23
Фильмы The Woodlanders Mr. Melbury 1998-02-06
Фильмы Унесённый морем Mr. Smith 1998-01-23
Series Duck Patrol Unknown 1998-07-19
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Series Dalziel and Pascoe Unknown 1996-03-16
Фильмы Our Friends in the North Roy Johnson 1996-01-13
Фильмы The Infiltrator Gunther 1995-06-24
Фильмы Принц Ютландии Ragnar 1994-02-23
Фильмы Message for Posterity 2nd Labour MP 1994-10-28
Series Космический полицейский участок Unknown 1994-10-03
Фильмы The Trial Willem 1993-06-18
Series The Return of the Borrowers 1993-11-14
Series The Borrowers 1992-11-08
Series Between the Lines Unknown 1992-09-04
Series Devices and Desires Chief Inspector Terry Rickards 1991-01-04
Фильмы Деревенские зомби 1989-02-14
Series Making Out 1989-01-06
Фильмы Hobgoblins Unknown 1988-07-14
Фильмы The Dressmaker Mr Manders 1988-12-16
Series The Ruth Rendell Mysteries Unknown 1987-08-02
Фильмы Месяц в деревне Douthwaite 1987-01-01
Фильмы Coast to Coast Mortuary Attendent 1987-01-04
Фильмы The Growing Pains of Adrian Mole 1987-01-05
Series Инспектор Морс Unknown 1987-01-06
Фильмы Пунктик Ivan with the tractor 1986-03-01
Series Лавджой Unknown 1986-01-10
Фильмы Dreamchild Mad Hatter (voice) 1985-10-04
Фильмы Невеста 1985-08-16
Series Scully Dracula 1984-05-14
Фильмы Scully Dracula 1984-05-14
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16
Series Boys from the Blackstuff Aich 1982-10-10
Series Kinvig 1981-09-04
Фильмы McVicar Rabies 1980-08-01
Фильмы The Human Factor Buffy 1979-12-18
Series Shoestring Unknown 1979-09-30
Фильмы Дракула Milo Renfield 1979-07-20
Series Холокост Heinz Muller 1978-04-16
Фильмы Unknown Heinz Muller 1978-04-16
Series BBC Television Shakespeare Unknown 1978-12-01
Series Rosie 1977-01-05
Series I, Claudius Unknown 1976-09-20
Фильмы The Love Ban Policeman #2 1973-01-01
Series Whatever Happened to the Likely Lads? Unknown 1973-01-09
Series Last of the Summer Wine Chip Simonite 1973-11-12
Series Black and Blue Unknown 1973-08-14
Series Королевский суд Unknown 1972-10-11
Series Ферма Эммердейл Unknown 1972-10-16
Фильмы Unman, Wittering and Zigo Cary Farthingale (as Anthony Haygarth) 1971-07-11
Фильмы Percy Purdey 1971-02-18
Series Пьеса дня Unknown 1970-10-15
Фильмы Харпер Unknown 1966-02-23
Series Пьеса месяца Unknown 1965-10-19
Фильмы В 16-50 из Паддингтона 1961-01-01
Фильмы Самурай 2: Дуэль у храма Unknown 1955-07-12