Image of Glenne Headly

Glenne Headly

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Glenne Aimee Headly (born March 13, 1955) is an American actress of film, stage and television. Description above from the Wikipedia article Glenne Headly, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 13, 1955 In New London, Connecticut, USA
Всего фильмов:
52
Впервые появился:
В series Anatomy of Hope
Последний проект:
movie Сфера 2017-04-27
Фильмы онлайн
Poster of Семейка Джонсов
Poster of Total Wipeout
Poster of Ясновидец
Poster of Фрейзер
Фильмография
Series Anatomy of Hope Anne Marie Purdy 2018
Фильмы Сфера Bonnie Holland 2017-04-27
Фильмы Strange Weather Mary Lou Healy 2016-09-12
Series Однажды ночью Alison Crowe 2016-07-10
Фильмы Dial a Prayer Mary 2015-01-01
Фильмы Страсти Дон Жуана Angela 2013-09-27
Фильмы Don Jon Angela 2013-09-27
Series Great British Railway Journeys 2010-01-04
Фильмы Семейка Джонсов Summer Symonds 2009-09-13
Series Total Wipeout Samantha 2009-01-03
Фильмы Кит Киттредж: Загадка американской девочки Mrs. Howard 2008-07-02
Series Ясновидец Grace Larsen 2006-07-07
Фильмы Comeback Season Deborah Pearce 2006-01-01
Фильмы Магнаты Helen 2005-02-06
Фильмы Звезда сцены Karen 2004-02-17
Фильмы Свихнувшиеся Katrina 2004-10-08
Series Sana'y Wala Nang Wakas Dr. Mary Guinan 2003-05-19
Series The Royal Iris Holland 2003-01-19
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы 해안선 Unknown 2002-11-22
Фильмы Women vs. Men Brita 2002-08-04
Фильмы Bartleby Vivian 2001-03-10
Фильмы Что могло быть хуже? Gloria Sidell 2001-05-31
Series The Guardian Unknown 2001-09-25
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Timecode Therapist 2000-03-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Бэйб: Поросенок в городе Zootie (voice) 1998-11-25
Фильмы My Own Country Vickie Talley 1998-01-01
Фильмы Winchell Dallas Wayne 1998-11-21
Series Волшебный мир Дисней Unknown 1997-09-28
Фильмы Два дня в долине Susan Parish 1996-09-11
Фильмы Сержант Билко Rita Robbins 1996-03-29
Фильмы Как справиться с отцом Detective Theresa Walsh 1994-06-17
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Фильмы Ordinary Magic Charlotte 1993-10-20
Фильмы Hotel Room 1993-04-01
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Смертельные мысли Joyce Urbanski 1991-04-19
Фильмы Дик Трэйси Tess Trueheart 1990-06-15
Series Одинокий голубь Elmira Boot Johnson 1989-02-05
Фильмы Lonesome Dove Elmira Johnson 1989-02-05
Фильмы Paperhouse Kate Madden 1988-01-01
Фильмы Stars & Bars Cora Gage 1988-03-18
Фильмы Отпетые мошенники Janet Colgate 1988-12-14
Фильмы Nadine Renée Lomax 1987-08-07
Фильмы Seize the Day Olive 1986-09-09
Фильмы Фанданго Trelis 1985-01-25
Фильмы Шпионы как мы 1985-12-06
Фильмы Пурпурная роза Каира Hooker 1985-03-01
Series Pink Panther and Sons Francine Pefko 1984-09-08
Фильмы Doctor Detroit Miss Debbylike 1983-05-06