Image of Jon Huertas

Jon Huertas

​From Wikipedia, the free encyclopedia Jon Huertas, sometimes credited as John Huertas, is an American actor. He is perhaps best known for his role as Sergeant Antonio 'Poke' Espera in HBO's Generation Kill the miniseries as well as Joe Negroni in the film Why Do Fools Fall in Love and homicide detective Javier Esposito in Castle. He is also well known for attending charity events held for the military. His father was Puerto Rican/Black and his mother was Caucasian and he was raised primarily by grandparents. Description above from the Wikipedia article Jon Huertas, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 23, 1976 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
27
Впервые появился:
В movie Игра навылет 1972-12-10
Последний проект:
series Это мы 2016-09-20
Фильмы онлайн
Poster of Тайник
Poster of Любовь в стиле сальса
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of Магнаты
Фильмография
Series Это мы Miguel Rivas 2016-09-20
Фильмы Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Фильмы Miss Dial Alex 2013-03-07
Фильмы Тайник Ray Jaffe 2012-05-11
Фильмы Крошка из Беверли-Хиллз 2 Alberto (voice) 2011-02-01
Series 파스타 Javier 2010-01-04
Series Касл Javier Esposito 2009-03-08
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Фильмы Битва в пустыне Sgt. Vincent Degetau 2008-04-28
Фильмы Любовь в стиле сальса Alex 2007-01-01
Фильмы Believers Victor 2007-06-11
Фильмы У твоего порога Rick 2006-01-23
Фильмы Магнаты 2005-02-06
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2005-03-17
Series Нашествие Unknown 2005-09-19
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы The Contender Unknown 2000-10-13
Фильмы Cold Hearts Darius 1999-12-31
Series Moesha Unknown 1996-01-23
Фильмы Приказано уничтожить Sammy, Terrorist 1996-03-15
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Фильмы Игра навылет 1972-12-10