Image of Bobby Cannavale

Bobby Cannavale

From Wikipedia, the free encyclopedia. Robert M. "Bobby" Cannavale (born May 3, 1970) is an American actor noted for his leading role as Bobby Caffey in the first two seasons of the critically acclaimed television series Third Watch. He also had a popular recurring role as Officer Vince D'Angelo on the comedy series Will & Grace.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 3, 1970 In Union City - New Jersey - USA
Всего фильмов:
73
Впервые появился:
В series Invincible
Последний проект:
movie Ирландец 2019-12-31
Фильмы онлайн
Poster of Голубая кровь
Poster of Десять заповедей
Poster of Клиент всегда мёртв
Poster of Уилл и Грейс
Фильмография
Series I Men... ke I Den Steve, Amelia's Boyfriend 2019
Фильмы Ирландец Joe Gallo 2019-12-31
Series Foody Call Subject #40 2019
Фильмы Once Upon a Time in Staten Island 2019-08-23
Series Invincible 2019
Series Melankolia Jose 2018-02-13
Фильмы Границы Leonard 2018-06-22
Фильмы Реальная белка 2 Frankie (voice) 2017-08-11
Фильмы Джуманджи: Зов Джунглей Professor Russel Van Pelt 2017-12-09
Фильмы Тоня против всех Martin Maddox 2017-12-08
Фильмы Основные принципы добра Cash 2016-06-16
Фильмы Здравствуй, папа, Новый год! Dr. Emilio Francisco 2016-01-07
Series Винил Richie Finestra 2016-02-14
Фильмы Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Series Мастер не на все руки Jeff 2015-11-06
Фильмы Человек-муравей Unknown 2015-07-15
Фильмы Шпион Sergio De Luca 2015-05-06
Фильмы Второй Шанс Tom Donnelly 2015-03-19
Фильмы Взрослые новички Danny 2014-09-08
Фильмы Повар на колесах Tony 2014-05-08
Фильмы Муви 43 Fake Superman (segment "Super Hero Speed Dating") 2013-01-01
Фильмы Жасмин Chili 2013-07-26
Фильмы Паркер Jake Fernandez 2013-01-23
Series The People's Couch Parking Lot Customer 2013-10-06
Фильмы Лавлэйс Butchie Peraino 2013-08-08
Фильмы Побеждай! Terry Delfino 2011-03-18
Фильмы Roadie Randy Stevens 2011-08-20
Series Луи Unknown 2010-06-29
Series Подпольная империя Gyp Rosetti 2010-09-19
Фильмы Marry Me Adam 2010-12-12
Фильмы Weakness 2010-10-24
Series Голубая кровь Charles Rosselini 2010-09-24
Фильмы Копы в глубоком запасе Jimmy 2010-08-06
Series The Beauty of the Game Agent Steve Perelli 2009-12-14
Series Cupid Trevor Pierce 2009-03-24
Фильмы Шопо-коп Cmdr. James Kent 2009-01-15
Фильмы Повышение Dr. Timms 2008-06-06
Series Помадные джунгли Unknown 2008-02-07
Фильмы The Merry Gentleman Michael 2008-04-16
Фильмы Десять заповедей Marty McBride 2007-08-03
Фильмы Посвящение Don Meyers 2007-01-22
Series The Knights of Prosperity Unknown 2007-01-03
Фильмы Нация фастфуда Mike 2006-05-16
Фильмы Сенсация 2006-07-27
Фильмы The Exonerated Jesse, Sunny's husband 2006-03-06
Фильмы Любовь и сигареты Fryburg 2005-09-13
Фильмы Recipe for a Perfect Christmas Alex Stermadapolous 2005-12-05
Фильмы The Illuminati Adam 2005-01-01
Фильмы Давайте потанцуем Chic 2004-10-15
Фильмы The Breakup Artist Neighbor 2004-10-23
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Фильмы Гавань Lieutenant 2004-09-11
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Canterbury Tales Shanks 2003-09-11
Фильмы Дьявол и Дэниэл Уэбстер Cop 2003-02-19
Фильмы Kingpin Chato Cadena 2003-02-02
Фильмы Washington Heights Angel 2002-05-22
Series Edgemont Bobby 2001-01-04
Series Клиент всегда мёртв Unknown 2001-06-03
Series Head Start Javier 2001-03-04
Series 100 Centre Street Jeremiah 'J.J.' Jellinek 2001-01-15
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Глория Jack 1999-01-22
Фильмы Когда молчат фанфары Captain Zenek 1998-06-27
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Series Muscle Jess 1995-01-11
Фильмы Hearts of Darkness: A Filmmaker's Apocalypse Chato Cadena 1991-09-06
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Красный карлик Hank Harris 1988-02-15
Series The Price Is Right Joe Oramas 1984-03-24