Image of Richard Beymer

Richard Beymer

From Wikipedia, the free encyclopedia George Richard Beymer, Jr. (born February 20, 1938) is an American actor known for playing Tony in the 1961 film version of West Side Story and Ben Horne on the 1990 television series Twin Peaks.   Description above from the Wikipedia article Richard Beymer, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 20, 1938 In Avoca, Iowa, USA
Всего фильмов:
39
Впервые появился:
В movie Fourteen Hours 1951-04-01
Последний проект:
movie Nemesis 2010-10-27
Фильмы онлайн
Poster of Семейный закон
Poster of Секретные материалы
Poster of Театр создателей саспенса
Poster of Navy Log
Фильмография
Фильмы Nemesis Unknown 2010-10-27
Фильмы UFC 45: Revolution Unknown 2003-11-21
Фильмы Home: The Horror Story Bob Parkinson 2000-01-01
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Фильмы A Face to Die For Dr. Matthew Sheridan 1996-03-11
Фильмы Ложный огонь Mr. Parks 1996-08-23
Series Профайлер Unknown 1996-09-21
Фильмы My Girl 2 Peter Webb 1994-02-11
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Under Investigation Dr. Jerry Parsons 1993-11-17
Фильмы Blackbelt Eddie Deangelo 1992-05-28
Series Твин Пикс Benjamin Horne 1990-04-08
Фильмы Тихая ночь, смертельная ночь 3: Лучше поберегись! Dr. Newbury 1989-11-09
Фильмы Twin Peaks Benjamin Horne 1989-12-31
Series The Bronx Zoo Unknown 1987-03-19
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Фильмы Scream Free! Dean 1969-01-01
Фильмы The Stripper Kenny Baird 1963-06-19
Series Боб Хоуп представляет Unknown 1963-10-04
Series Театр создателей саспенса Unknown 1963-10-10
Фильмы Bachelor Flat Mike Pulaski 1962-01-12
Фильмы Hemingway's Adventures of a Young Man Nick Adams 1962-07-25
Фильмы Five Finger Exercise Philip Harrington 1962-04-19
Series Виргинцы Unknown 1962-09-19
Фильмы Самый длинный день Pvt. Dutch Schultz 1962-09-25
Series Доктор Килдэр Unknown 1961-09-27
Фильмы Вестсайдская история Tony 1961-10-18
Фильмы High Time Bob Bannerman 1960-09-16
Фильмы The Diary of Anne Frank Peter Van Pels 1959-03-18
Фильмы Johnny Tremain Rab Silsbee 1957-06-15
Series Театр Зейна Грея Unknown 1956-10-05
Series Navy Log Unknown 1955-09-20
Series Max Liebman Presents Ben 1954-09-12
Фильмы Indiscretion of an American Wife Paul 1953-04-02
Фильмы So Big Roelf, Age 12-16 1953-10-21
Series Cavalcade of America Unknown 1952-10-01
Фильмы Fourteen Hours (uncredited) 1951-04-01
Series Schlitz Playhouse of Stars Unknown 1951-10-05