Image of Hugh M. Hefner

Hugh M. Hefner

Hugh Marston Hefner (born April 9, 1926) is an American magazine publisher, founder and Chief Creative Officer of Playboy Enterprises. Description above from the Wikipedia article Hugh M. Hefner, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 9, 1926 In Chicago, Illinois, USA
Всего фильмов:
43
Впервые появился:
В series Playboy's Penthouse
Последний проект:
movie Bettie Page Reveals All 2013-11-22
Фильмы онлайн
Poster of Гриффины
Poster of Принц из Беверли-Хиллз
Poster of Симпсоны
Poster of Три мушкетера
Фильмография
Фильмы King: Man of Peace in a Time of War Himself 2020
Series Playboy's Penthouse Unknown 2020
Фильмы Bettie Page Reveals All Himself 2013-11-22
Фильмы Мисс Март Hugh Hefner 2009-03-13
Фильмы Мальчикам это нравится Hugh Hefner 2008-08-22
Фильмы Let's Play, Boy himself 2008-08-25
Series E!'s Pam: Girl on the Loose! 2008-08-03
Фильмы 2012: Гибель Империи 2006-07-15
Series The Girls Next Door 2005-08-07
Фильмы Аристократы Himself 2005-01-01
Series Ученик Unknown 2004-01-08
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Как сказал Джим Unknown 2001-10-03
Фильмы Токсичный мститель 4: Гражданин Токси President of the United States 2001-11-01
Series Шоу Берни Мака Unknown 2001-11-14
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Фильмы Playboy: The Complete Anna Nicole Smith Himself 2000-01-01
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Фильмы Playboy: The Story of X Himself 1998-01-01
Фильмы Боги и монстры Unknown 1998-01-21
Фильмы 100 Years of Horror: The Gruesome Twosome Himself 1996-01-01
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Фильмы 100 Years of Horror: The Frankenstein Family Himself 1996-01-01
Фильмы 100 Years of Horror: The Count and Company Himself 1996-01-01
Фильмы Леон Unknown 1994-09-14
Series Изящный цветок Unknown 1990-07-05
Series Принц из Беверли-Хиллз Himself 1990-09-10
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series Whose Line Is It Anyway? Unknown 1988-09-23
Фильмы Полицейский из Беверли-Хиллз 2 Himself 1987-05-18
Фильмы Sam Kinison: Breaking the Rules Himself (uncredited) 1987-04-17
Фильмы Всемирная история: Часть I Entrepreneur - The Roman Empire 1981-06-12
Series Pink Lady Unknown 1980-03-01
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Странная парочка Unknown 1970-09-24
Series Marcus Welby, M.D. Himself 1969-09-23
Series Playboy After Dark 1969-01-18
Series Хохмы Роуэна и Мартина Unknown 1968-01-22
Series Три мушкетера Himself 1966-11-13
Series Правосудие Бёрка Unknown 1963-09-20