Image of John Getz

John Getz

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   John Getz (born October 15, 1946) is a stage-trained American actor. Description above from the Wikipedia article John Getz, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 15, 1946 In Davenport, Iowa, U.S.
Всего фильмов:
74
Впервые появился:
В series Masum degiliz
Последний проект:
movie Трамбо 2015-10-27
Фильмы онлайн
Poster of Хитмэн
Poster of Побег
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of Masum degiliz
Фильмография
Series Masum degiliz Ray Davis 2018
Фильмы Идеальный парень Renkin 2015-09-11
Фильмы Трамбо Sam Wood 2015-10-27
Фильмы Desperate Acts of Magic Don Tarzia 2013-05-03
Фильмы Лифт Henry Barton 2011-01-01
Фильмы Социальная сеть Sy 2010-09-30
Фильмы The Vicious Kind Senator Ed Chappell 2009-01-17
Series Trust Me Unknown 2009-01-26
Series Касл Dr. Gustavo Bauer 2009-03-08
Series Eleventh Hour Unknown 2008-10-09
Фильмы A Line in the Sand Captain McClenon 2008-05-15
Фильмы Nanking George Fitch 2007-02-10
Фильмы Zodiac Templeton Peck 2007-03-02
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-21
Series Безумцы Unknown 2007-07-19
Series Big Shots Unknown 2007-09-27
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Акула Unknown 2006-09-21
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Фильмы Бумажный детектив: Песнь об убийстве Dan 2005-02-25
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Фильмы Living 'til the End Mr. Hines 2005-10-21
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Series Гетто Marine Major - Vietnam 2005-11-06
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Close to Home Unknown 2005-09-20
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Mystery Woman Unknown 2003-08-31
Фильмы Hunger Point David Hunter 2003-01-01
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Joan of Arcadia Unknown 2003-09-26
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильмы Кодер Unknown 2002-10-01
Фильмы Zenon: The Zequel General Hammond 2001-01-12
Series Как сказал Джим Unknown 2001-10-03
Фильмы Held for Ransom Mr. Kirkland 2000-11-14
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Фильмы Силы природы Unknown 1999-03-12
Series Король Квинса Unknown 1998-09-21
Series Dream Team Templeton Peck 1997-10-14
Фильмы Painted Hero Sheriff Acuff 1997-09-16
Фильмы The Late Shift Brandon Tartikoff 1996-02-24
Series Mr. & Mrs. Smith Unknown 1996-09-20
Фильмы Rangeela 1995-01-01
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Фильмы Awake to Danger Steve Murdock 1995-03-12
Фильмы Fortunes of War Franklin Hewitt 1994-12-07
Фильмы A Passion to Kill 1994-11-04
Фильмы In My Daughter's Name Michael Elias 1992-05-10
Фильмы Кудряшка Сью Walker McCormick 1991-10-24
Фильмы Не говори маме, что няня умерла Gus 1991-06-07
Фильмы Мужчины за работой Maxwell Potterdam III 1990-08-24
Фильмы Муха 2 Stathis Borans 1989-02-10
Series Мёрфи Браун Unknown 1988-11-14
Series Mariah 1987-04-01
Фильмы Муха Stathis Borans 1986-08-15
Series MacGruder and Loud 1985-01-20
Series Maggie Briggs 1984-03-04
Фильмы Просто кровь Ray 1984-09-07
Фильмы Concrete Beat 1984-07-09
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Фильмы Tattoo Buddy 1981-10-09
Series Three's Company Unknown 1977-03-15
Series The Andros Targets Unknown 1977-01-31
Series Чудо-женщина Unknown 1975-11-07
Series Barney Miller Unknown 1975-01-23
Фильмы The Happy Hooker Trout Fisherman 1975-01-01
Series ABC Специально после школы Unknown 1972-10-04
Фильмы Taste the Blood of Dracula 1970-05-07
Series Другой мир 1964-05-04