Image of Brian Krause

Brian Krause

From Wikipedia, the free encyclopedia. Brian Jeffrey Krause (born February 1, 1969) is an American actor and screenwriter. He is best known for his role as Leo Wyatt on the WB Network TV series Charmed from 1998 to 2006.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 1, 1969 In El Toro - California - USA
Всего фильмов:
58
Впервые появился:
В series Mysterious Occurences
Последний проект:
movie Party Mom 2018-03-30
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Безумцы
Poster of Ищейка
Poster of Зачарованные
Фильмография
Series Mysterious Occurences Mason Chambers 2019
Фильмы Party Mom Gary 2018-03-30
Фильмы Бойся Dr. John Chambers 2017-06-01
Фильмы His Double Life Greg 2016-06-05
Фильмы Ribbons Kenny Bishop 2016-04-14
Фильмы Uploaded Captain Ortiz 2016-12-01
Фильмы House of Purgatory 2016-10-21
Фильмы Borrowed Moments Ben 2015-02-07
Фильмы Miracle Maker - A Christmas Tale James Booth 2015-11-03
Фильмы Красное небо Michael Banks 2014-03-12
Series זגורי אימפריה Edward Crane 2014-04-09
Фильмы Random Stop Andrew Brannan 2014-03-12
Фильмы Посейдон Рекс Jackson Slate 2014-04-18
Фильмы The Christmas Switch Eddie Bennett 2014-12-22
Фильмы Expecting Amish Mr Yoder 2014-07-19
Фильмы Кошмар дома на холмах 2 Detective Wehage 2013-03-15
Фильмы Alien Rising Plummer 2013-07-03
Фильмы Christmas for a Dollar William Kamp 2013-12-14
Фильмы Пес-купидон Eric 2012-01-01
Series Abismo de pasión Jack Toller 2012-01-23
Фильмы Stalked at 17 Mark Curson 2012-10-27
Фильмы Retribution Frank 2012-11-10
Фильмы Верблюжьи пауки Sturges 2011-03-04
Фильмы Пепел Andrew Stanton 2010-01-01
Фильмы Взращивание Marco 2010-01-29
Фильмы Сайрус Cyrus 2010-10-01
Фильмы You're So Cupid Daniel Valentine 2010-11-06
Фильмы Next Stop Murder Jeff 2010-09-19
Series Касл Father Aaron Low 2009-03-08
Фильмы 2012: Supernova Kelvin 2009-10-27
Фильмы Beyond Loch Ness James Murphy 2008-01-05
Series My Alibi Mike Helton 2008-08-15
Series Безумцы Unknown 2007-07-19
Фильмы Devil's Diary Father Mulligan 2007-09-22
Фильмы Ties that bind 2006-05-01
Series Ищейка Unknown 2005-06-13
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Фильмы Dreamers Pete 2000-06-09
Фильмы Объединённая зона безопасности Unknown 2000-09-09
Series Harry and Cosh Detective 1999-10-30
Series Зачарованные Leo Wyatt 1998-10-07
Series Stressed Eric Richard 1998-04-20
Фильмы Naked Souls Edward 1996-05-18
Фильмы Breaking Free Clay Nelson 1995-09-02
Фильмы Bandit Goes Country Lynn 1994-01-30
Фильмы Bandit Bandit Lynn 1994-03-13
Фильмы Family Album Greg Thayer 1994-11-23
Series Family Album Greg Thayer 1994-10-23
Фильмы Bandit's Silver Angel Lynn 1994-04-10
Фильмы Beauty and the Bandit Lynn 1994-04-03
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы The Liars' Club Pat 1993-01-01
Фильмы Лунатики Charles Brady 1992-04-10
Фильмы December Tim Mitchell 1991-12-06
Фильмы An American Summer Joey 1991-02-24
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Series Ann Jillian Unknown 1989-11-30
Series Другой мир Matthew Cory 1964-05-04