Image of Jon Bernthal

Jon Bernthal

From Wikipedia, the free encyclopedia Jonathan E. "Jon" Bernthal (born September 20, 1976) is an American actor, best known for his role on the AMC television series The Walking Dead. He has performed in over 30 plays regionally and off-Broadway, including many with his own award-winning theatre company Fovea Floods. He also appeared in several TV shows such as Law & Order: Criminal Intent in 2002, The Class from 2006 to 2007 and The Pacific in early 2010. Description above from the Wikipedia article Jon Bernthal, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 20, 1977 In Washington, District of Columbia, USA
Всего фильмов:
41
Впервые появился:
В movie The Wolf of Wall Street
Последний проект:
movie Вдовы 2018-11-09
Фильмы онлайн
Poster of Волк с Уолл-стрит
Poster of Забойный реванш
Poster of Призрак
Poster of Башни-близнецы
Фильмография
Фильмы The Wolf of Wall Street Brad 2019
Фильмы The Peanut Butter Falcon Mark 2019
Фильмы Viena and the Fantomes 2018
Фильмы Человек на Луне Dave Scott 2018-10-11
Фильмы Вдовы Florek 2018-11-09
Фильмы Ветреная река Matt 2017-08-03
Series Каратель Frank Castle / The Punisher 2017-11-17
Фильмы Малыш на драйве Griff 2017-06-28
Series Сорвиголова Frank Castle 2015-04-10
Фильмы Убийца Ted 2015-09-17
Фильмы Я, Эрл и умирающая девушка Mr. McCarthy 2015-06-12
Series Покажите мне героя Michael H. Sussman 2015-08-16
Фильмы 128 ударов сердца в минуту Paige Morrell 2015-08-26
Фильмы Волк с Уолл-стрит Brad 2014-02-06
Фильмы Ярость Grady Travis 2014-10-29
Фильмы Стукач Daniel James 2013-02-21
Фильмы Забойный реванш B.J. 2013-12-25
Фильмы Бастион Dan Morone 2011-11-23
Series Тихий океан Sgt. Manuel "Manny" Rodriguez 2010-03-14
Фильмы Призрак Rick Ricardelli 2010-02-12
Фильмы Тихий океан Sgt. Manuel "Manny" Rodriguez 2010-03-15
Фильмы The Ghost Writer Rick Ricardelli 2010-03-19
Series Ходячие мертвецы Shane Walsh 2010-10-31
Фильмы Безумное свидание Young Man 2010-04-08
Фильмы Ночь в музее 2 Al Capone 2009-05-20
Series Иствик 2009-09-23
Фильмы A Line in the Sand Banzai 2008-05-15
Фильмы Воздух, которым я дышу Interviewer 2007-02-07
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Фильмы День Зеро Jams Dixon 2007-04-27
Фильмы Legally Blonde 2007-01-23
Фильмы Башни-близнецы Christopher Amoroso 2006-08-09
Series The Class Duncan Carmello 2006-09-18
Фильмы Bar Starz Donnie Pitron 2005-10-24
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Фильмы Revenge of the Middle-Aged Woman Man in Office 2004-09-26
Фильмы Tony n' Tina's Wedding Dominic Fabrizzi 2004-05-03
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Garfield's Thanksgiving Joe Teague 1989-11-22