Image of Ruben Santiago-Hudson

Ruben Santiago-Hudson

Ruben Santiago-Hudson (born November 24, 1956) is an American actor and playwright, who has won national awards for his work in both areas. Description above from the Wikipedia article Ruben Santiago-Hudson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 24, 1956 In Lackawanna - New York - USA
Всего фильмов:
33
Впервые появился:
В series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
series Общественная мораль 2015-08-25
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Гангстер
Poster of Их глаза видели Бога
Poster of Западное крыло
Фильмография
Series Общественная мораль Lt. King 2015-08-25
Фильмы Сельма Bayard Rustin 2014-12-25
Series В поле зрения Unknown 2011-09-22
Series Касл Captain Roy Montgomery 2009-03-08
Фильмы Изобретение лжи Landlord 2009-09-13
Series Canterbury's Law Unknown 2008-03-10
Фильмы Mr. Brooks Hawkins 2007-06-01
Фильмы Кто Вы, Мистер Брукс? Hawkins 2007-06-01
Фильмы Гангстер Doc 2007-11-02
Фильмы American Gangster Doc 2007-11-02
Фильмы Rollin' with the Nines Unknown 2006-04-21
Фильмы Их глаза видели Бога Joe Starks 2005-03-06
Фильмы Dracula 3000 Unknown 2004-08-09
Фильмы The Red Sneakers Uncle Joe (as Ruben Santiago Hudson) 2002-02-10
Фильмы Little John Steven 2002-05-05
Фильмы American Tragedy Christopher Darden 2000-11-12
Фильмы The Hunt for the Unicorn Killer Det. Newhouse 1999-05-09
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Третья смена Unknown 1999-09-23
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Michael Hayes Eddie Diaz 1997-09-15
Фильмы The Devil's Advocate Leamon Heath 1997-10-17
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Series Отец Тед Leamon Heath 1995-04-21
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Гаргульи Unknown 1994-10-24
Series FBI: The Untold Stories Antonio Fredericks 1991-09-26
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Новая звезда Percy Julian 1974-03-03
Фильмы Akce Bororo Charles Dawson 1973-12-01
Series Другой мир 1964-05-04
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24